Tam bütçeniz ne? 570 olur mu? 30 TL kupon ile 570 TL oluyor. Fury X' in KABLOLU versiyonu.Anladım bende Air Se ye daha yakındım. Büyük ihitmal onu alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki, önerebileceğiniz başka bir şey varmı bunların yerine
500tl üstüne çıkmam biraz zor, zaten Fury X Mpow Air se nin marka basılmış hali diye biliyorum. aradaki 70tlye deyicek bir fark varsa bütçemi bir miktar arttırabilirim.Tam bütçeniz ne? 570 olur mu?
Rampage Fury X 7.1 Kablolu Oyuncu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Fury X 7.1 Kablolu Oyuncu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kontrolcü falan var bunda. 3.5MM değil. Bu yüzden anakartının iyi olması şart değil ve biraz daha iyi ses kalitesi var.500tl üstüne çıkmam biraz zor, zaten Fury X Mpow Air se nin marka basılmış hali diye biliyorum. aradaki 70tlye deyicek bir fark varsa bütçemi bir miktar arttırabilirim.
anladım ozaman, bütçemi yükselte bilirsem Fury X alırım, yükseltemessem Mpow Air SEKontrolcü falan var bunda. 3.5MM değil. Bu yüzden anakartının iyi olması şart değil ve biraz daha iyi ses kalitesi var.
Yaparım hocam.umarım olmaz. aldıktan sonra geri bildirim yaparsan sevinirim.
Baya stok vardı itopya da. Asus TUF H3 çok az gördüm mağazada ama V2X doluydu.Yaparım hocam.
Tuflar iyi satıldı ya. Stok bolsa bir indirim gelebilir sankiBaya stok vardı itopya da. Asus TUF H3 çok az gördüm mağazada ama V2X doluydu.