Neler Yeni

MS| GALATASARAY 0 - 1 YOUNG BOYS (2-4)

Mr. E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İbrahim Eroğlu
Ugrinic ve Blum
Ugrinic.png

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Türk takımları birbirleri ile oynasın.
Adamlar bu sene sadece Galatasarayı yenmiş nasıl 100 puan alabiliyorlar anlamadım

Arusttt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Enes
Young boys maçlarını izleyen bilir dünyanın en leş takımlarından
Young boys iyi oynadı çok yanlış bir tabir young boysu iyi oynattı gs kendi leş oyunuyla kendi liglerinde pozisyon üretemeyen takıma da tur verme

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
Türk takımları birbirleri ile oynasın.
Adamlar bu sadece Galatasarayı yenmiş
Anlamadım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Young boys maçlarını izleyen bilir dünyanın en leş takımlarından
Young boys iyi oynadı çok yanlış bir tabir young boysu iyi oynattı gs kendi leş oyunuyla kendi liglerinde pozisyon üretemeyen takıma da tur verme
Bu eleştiriyi yapmalıyız işte bu kadar dalga geçmeye gerek yok hayati mevzu değil bunlar

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Baran Kut
üzücü üzücü olmasına da takımın da umurunda olmayacak taraftarın da.
biz sadece siz eziksiniz fenan demeyi biliyoruz he birlik fenan yok o daha gelmedi bu topraklara.
Kupayı kim alırsa alsın Türkiye için övünülecek bir durum olacaktı.
biraz süre geçsin başlarız gene fanusumuzun içinde laf söylemeye fenan.
ligde 1. ol ne yapalım kendi fanusun dışına bir defa çıkabilmişsin başarıdan mı sayıyorsun?
He diğer takımlar daha da rezil onu da anlıyorsun ama
Hocam çok doğru konuşuyorsunuz da bu taraftardan çok takımların üstlenmesi gereken bir konu. Taraftar takımdan ne görüyorsa aynısını rakip taraftara yansıtıyor. Bir yerden sonra kelebek etkisi bir bakmışın herkes birbirine düşman.

E bir de rezil bir TFF , hakem kurulu, takım yönetim kurulları vs. derken oldu mu sana bomboş bir lig. İsterse Beşiktaş, Fener çıksın hiç farketmeden hepsinin yeri Avrupa, hatta Konferans Ligi.

Ne zaman düzelir bilmiyorum ama takımlardan başlamak gerekiyor.

Techno08

80+ Gold
Umarım Galatasaraylı arkadaşlar artık nasıl şampiyon olduklarını ( yaptırıldıklarını) anlamıştır, sizin oyun falan oynadığınız yok arkadaşlar geçen sene de yoktu kendinizi kandırmayın bunu bir düşünün

Top Bottom