mifdal
80+ Bronze

- Reaksiyon skoru
 - 298

Bu şeylerden ülke takımını desteklemeyen tayfadanbir şey anlamadım
açıklayabilir misiniz?

Bu şeylerden ülke takımını desteklemeyen tayfadanbir şey anlamadım
açıklayabilir misiniz?
Anlamadım?Türk takımları birbirleri ile oynasın.
Adamlar bu sadece Galatasarayı yenmiş
Bu eleştiriyi yapmalıyız işte bu kadar dalga geçmeye gerek yok hayati mevzu değil bunlarYoung boys maçlarını izleyen bilir dünyanın en leş takımlarından
Young boys iyi oynadı çok yanlış bir tabir young boysu iyi oynattı gs kendi leş oyunuyla kendi liglerinde pozisyon üretemeyen takıma da tur verme
Üzüntülerimi paylaştım tühh bebir şey anlamadım
açıklayabilir misiniz?
fransa ggbir şey anlamadım
açıklayabilir misiniz?
Neyi anlamadın adamlar 2 beraberlik 3 yenilgi almışAnlamadım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu eleştiriyi yapmalıyız işte bu kadar dalga geçmeye gerek yok hayati mevzu değil bunlar
Hocam çok doğru konuşuyorsunuz da bu taraftardan çok takımların üstlenmesi gereken bir konu. Taraftar takımdan ne görüyorsa aynısını rakip taraftara yansıtıyor. Bir yerden sonra kelebek etkisi bir bakmışın herkes birbirine düşman.üzücü üzücü olmasına da takımın da umurunda olmayacak taraftarın da.
biz sadece siz eziksiniz fenan demeyi biliyoruz he birlik fenan yok o daha gelmedi bu topraklara.
Kupayı kim alırsa alsın Türkiye için övünülecek bir durum olacaktı.
biraz süre geçsin başlarız gene fanusumuzun içinde laf söylemeye fenan.
ligde 1. ol ne yapalım kendi fanusun dışına bir defa çıkabilmişsin başarıdan mı sayıyorsun?
He diğer takımlar daha da rezil onu da anlıyorsun ama
Fransız mıyım ben niye destekliyim gs yiBu şeylerden ülke takımını desteklemeyen tayfadan
Yok senin nereli olduğun belli değil ülken yok herhaldeFransız mıyım ben niye destekliyim gs yi
Ülkem var ülkesi olmayanlarda gs li bkz ( dem parti )Yok senin nereli olduğun belli değil ülken yok herhalde
Tc vatandaşlığım var düpedüz Türküm kürt değilim ben sen olabilirsin bilememÜlkem var ülkesi olmayanlarda gs li bkz ( dem parti )