Neler Yeni

MS| GALATASARAY 0 - 1 YOUNG BOYS (2-4)

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Umarım Galatasaraylı arkadaşlar artık nasıl şampiyon olduklarını ( yaptırıldıklarını) anlamıştır, sizin oyun falan oynadığınız yok arkadaşlar geçen sene de yoktu kendinizi kandırmayın bunu bir düşünün
Yıllardır şampiyon masada belirleniyor zaten. Bu sadece gs değil ki? Fb de kendisinin kadro değerinin 5'de 1'i kadar kadro değeri olan takıma elendi.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam çok doğru konuşuyorsunuz da bu taraftardan çok takımların üstlenmesi gereken bir konu. Taraftar takımdan ne görüyorsa aynısını rakip taraftara yansıtıyor. Bir yerden sonra kelebek etkisi bir bakmışın herkes birbirine düşman.

E bir de rezil bir TFF , hakem kurulu, takım yönetim kurulları vs. derken oldu mu sana bomboş bir lig. İsterse Beşiktaş, Fener çıksın hiç farketmeden hepsinin yeri Avrupa, hatta Konferans Ligi.

Ne zaman düzelir bilmiyorum ama takımlardan başlamak gerekiyor.
gerçekten teşekkür ederim çok güzel açıklamışsınız.

Techno08

80+ Gold
Lille maçında , Olimpiakos maçında veya 6 yediğiniz Nordsjaelland maçından sonra da neden 2. olduğunu sorguladıysan anlamışsındır , sezon kötü başladı kötü devam ediyor geçen sezonla bağdaştırmanın bir mantığı yok

2. Olmak ile şampiyon olmak arasında dağlar kadar fark var şampiyon olmuş olsak doğru katılırdım

stayleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
emre b
Yıllardır şampiyon masada belirleniyor zaten. Bu sadece gs değil ki? Fb de kendisinin kadro değerinin 5'de 1'i kadar kadro değeri olan takıma elendi.
lille kadro değeri 240 milyon euro yalnız nereye 5 de 1 i kanka

Top Bottom