Neler Yeni

MS GS 3-3 Dinamo Kiev

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ege

Reindi

80+ Silver
Kardeşim bende fbliyim de gözünü seveyim niye toxiclik yapıyorsun (fb perşembe lyondan 4-5 yemese iyi 😄)
He bu maç gsnin elinden kaçtı bence galibiyet olmalıydı ama sağlık olsun diyelim.
5 aaz bu arada 7-8 yememiz lazım da bu yönetim gitsin

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,617
İsim
Anon
aldıkları paraya bak yemin ederim bal topcusu daha profesyonel barışın maç boyu açamadıgı ortayı yusuf demir 2 dakikada açtı

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Baran Kut
5 aaz bu arada 7-8 yememiz lazım da bu yönetim gitsin
Yönetim değişimini siz istediniz şimdi de bu gitsin yenisi gelsin diyorsunuz.

Hiç akıllanmıyorsunuz aga hala Ali Koç'u desteklemeye, Mourinho'nun söğüşlemesini izlemeye devam. Üzgünüm ama 5 yıldız gerçek olamayacak ne kadar çabalasanız da.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Gesem son zamanlarda değişik şeyler yapıyor

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Baran Kut
aldıkları paraya bak yemin ederim bal topcusu daha profesyonel barışın maç boyu açamadıgı ortayı yusuf demir 2 dakikada açtı
Takım içinde ağır bir mobbing var bence oyuncular bilerek böyle oynuyor. Bir dönem Kerem de böyleydi onda yüzünde de belliydi ki zaten gördük başka takıma gittiği an parladı orada.

Beklentileri fazla zorluyor takım içinde bir güruh, köpek gibi kullanıyorlar bazı oyuncuları. Değişiklikler bile geciktiriliyor bilerek.

Yani ben böyle düşünüyorum. Çünkü şu takımla hatta Fener'i de katıyorum bu takımların iş yapmama ihtimali 0. Hadi Okan Buruk neyse o kendi kazmalığıdır tecrübesizliğidir. E peki Mourinho? Adamın yaptığı şeyleri hala yapamayan üst seviye td ler var. Fener her şeyi alıp bu kadar zorlanması çok üzücü. Galatasaray da aynı şekilde.

Anadolu takımları zaten bilinçli çürütüldü. Kara para aklamaya kullanılanlar var orada da biletlerle vs.

Ligi kapatsalar şu haliyle gram üzülmem. İzlenilecek gibi değil hiçbir takım.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,933
İsim
Mert Metshi
3 sut 3 gol muslera effect

szrbne

80+