- Reaksiyon skoru
- 1,879
aynen knk sen ilk başta o çakma yıldızlarını düzelt 5 yıldız nebize gelen fikstür size gelse dinamo kievin yerinde siz vardınız
aynen knk sen ilk başta o çakma yıldızlarını düzelt 5 yıldız nebize gelen fikstür size gelse dinamo kievin yerinde siz vardınız
5 aaz bu arada 7-8 yememiz lazım da bu yönetim gitsinKardeşim bende fbliyim de gözünü seveyim niye toxiclik yapıyorsun (fb perşembe lyondan 4-5 yemese iyi)
He bu maç gsnin elinden kaçtı bence galibiyet olmalıydı ama sağlık olsun diyelim.
Bence her şey 5 yıldızlı pp'den anlaşılıyorKardeşim bende fbliyim de gözünü seveyim niye toxiclik yapıyorsun (fb perşembe lyondan 4-5 yemese iyi)
He bu maç gsnin elinden kaçtı bence galibiyet olmalıydı ama sağlık olsun diyelim.
Beyinde kalıcı hasar belirtisi o (koyu fbliyim bu arada yani gelip ehe 5 iq gsli yazmayınBence her şey 5 yıldızlı pp'den anlaşılıyor![]()
Yine başladın hesonuncu takım 4 gol atmış 3 ü gs ye rezil ettiler bizi yine
Yönetim değişimini siz istediniz şimdi de bu gitsin yenisi gelsin diyorsunuz.5 aaz bu arada 7-8 yememiz lazım da bu yönetim gitsin
Takım içinde ağır bir mobbing var bence oyuncular bilerek böyle oynuyor. Bir dönem Kerem de böyleydi onda yüzünde de belliydi ki zaten gördük başka takıma gittiği an parladı orada.aldıkları paraya bak yemin ederim bal topcusu daha profesyonel barışın maç boyu açamadıgı ortayı yusuf demir 2 dakikada açtı
teknoloji forumunda bile bizi konuşman götünü güzel yaktığımızın kanıtıdır. keyiflendirdin kız beni gece gece teşekkür ederimsonuncu takım 4 gol atmış 3 ü gs ye rezil ettiler bizi yine
yapı dimi knkbize gelen fikstür size gelse dinamo kievin yerinde siz vardınız