Neler Yeni

MS | İzlanda 2-4 Türkiye

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
bireysel yeteneklerle kazandık yine takım oyunu ne zaman oynayacağız acaba
Benim kafadaki en büyük soru işareti şu; adamlar kanatlardan atak yaparken kanatta topu alan oyuncu yüz pozisyon da bir geriye dönüp, hep ileriye çalım, dribling şeklinde oynarken, bizde, kanatta topu alan ya ortasahaya veriyor ya da beke dönüyor. Bi Kenan ilerledi kanattan

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Hakem bizdendi

Reindi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu kadar net hakem uzunzamandır görmedim ekranın yanına bile gelmeden veriyor penaltıyı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim kafadaki en büyük soru işareti şu; adamlar kanatlardan atak yaparken kanatta topu alan oyuncu yüz pozisyon da bir geriye dönüp, hep ileriye çalım, dribling şeklinde oynarken, bizde, kanatta topu alan ya ortasahaya veriyor ya da beke dönüyor. Bi Kenan ilerledi kanattan
koşabilecek biri yok kanatta çünkü ah şöyle maximin gibi bir topçu olsa solda ne güzel olur milli takıma

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,376
İsim
Kaan
Kerem'in golünü paylaşan tw hesabı varsa birisi atabilir mi zahmet olmazsa. (Twitter hesabım yok ondan sordum)

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
bu kadar net hakem uzunzamandır görmedim ekranın yanına bile gelmeden veriyor penaltıyı
Mesaj otomatik birleştirildi:

koşabilecek biri yok kanatta çünkü ah şöyle maximin gibi bir topçu olsa solda ne güzel olur milli takıma
Meksika maçını izledin mi GS nin sallai balonu nasıydı ben izleyemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,209
Üyeler
164,269
Son üye
trhjkliur987
Top Bottom