MS | İzlanda 2-4 Türkiye

Reindi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,316
bireysel yeteneklerle kazandık yine takım oyunu ne zaman oynayacağız acaba

bireysel yeteneklerle kazandık yine takım oyunu ne zaman oynayacağız acaba
Benim kafadaki en büyük soru işareti şu; adamlar kanatlardan atak yaparken kanatta topu alan oyuncu yüz pozisyon da bir geriye dönüp, hep ileriye çalım, dribling şeklinde oynarken, bizde, kanatta topu alan ya ortasahaya veriyor ya da beke dönüyor. Bi Kenan ilerledi kanattan

Hakem bizdendi

bu kadar net hakem uzunzamandır görmedim ekranın yanına bile gelmeden veriyor penaltıyı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim kafadaki en büyük soru işareti şu; adamlar kanatlardan atak yaparken kanatta topu alan oyuncu yüz pozisyon da bir geriye dönüp, hep ileriye çalım, dribling şeklinde oynarken, bizde, kanatta topu alan ya ortasahaya veriyor ya da beke dönüyor. Bi Kenan ilerledi kanattan
koşabilecek biri yok kanatta çünkü ah şöyle maximin gibi bir topçu olsa solda ne güzel olur milli takıma

Kerem'in golünü paylaşan tw hesabı varsa birisi atabilir mi zahmet olmazsa. (Twitter hesabım yok ondan sordum)

bu kadar net hakem uzunzamandır görmedim ekranın yanına bile gelmeden veriyor penaltıyı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

koşabilecek biri yok kanatta çünkü ah şöyle maximin gibi bir topçu olsa solda ne güzel olur milli takıma
Meksika maçını izledin mi GS nin sallai balonu nasıydı ben izleyemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,165
Üyeler
189,043
Son üye
ミ★ LEXUS ★彡
Geri