Benim kafadaki en büyük soru işareti şu; adamlar kanatlardan atak yaparken kanatta topu alan oyuncu yüz pozisyon da bir geriye dönüp, hep ileriye çalım, dribling şeklinde oynarken, bizde, kanatta topu alan ya ortasahaya veriyor ya da beke dönüyor. Bi Kenan ilerledi kanattanbireysel yeteneklerle kazandık yine takım oyunu ne zaman oynayacağız acaba
Ne karar verilmesi gerekiyorsa onu verdiHakem bizdendi
bu kadar net hakem uzunzamandır görmedim ekranın yanına bile gelmeden veriyor penaltıyıHakem bizdendi
koşabilecek biri yok kanatta çünkü ah şöyle maximin gibi bir topçu olsa solda ne güzel olur milli takımaBenim kafadaki en büyük soru işareti şu; adamlar kanatlardan atak yaparken kanatta topu alan oyuncu yüz pozisyon da bir geriye dönüp, hep ileriye çalım, dribling şeklinde oynarken, bizde, kanatta topu alan ya ortasahaya veriyor ya da beke dönüyor. Bi Kenan ilerledi kanattan
Meksika maçını izledin mi GS nin sallai balonu nasıydı ben izleyemedimbu kadar net hakem uzunzamandır görmedim ekranın yanına bile gelmeden veriyor penaltıyı
Mesaj otomatik birleştirildi:
koşabilecek biri yok kanatta çünkü ah şöyle maximin gibi bir topçu olsa solda ne güzel olur milli takıma