- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladim isterse daha iyi olsun ama almak istemiyorum kagit gibi duruyor hepsiKalitesiz mi? Inno3D, Palit, Galax gibi markalar F/P anlamında çok kaliteli markalardır.
Anladim isterse daha iyi olsun ama almak istemiyorum kagit gibi duruyor hepsiKalitesiz mi? Inno3D, Palit, Galax gibi markalar F/P anlamında çok kaliteli markalardır.
Gayet iyi ama kazık yemek istiyorsa bırak yesin.eray kardeşim dün sana topladım daha iyisini anlamıyorsun ki 3500x gigabyte 2060 apacer 240 ssd b450m s2h ranker virgo kasa fsp 550w psu 8 gb ram 6900 TL tutuyor ya sen öneri istemiyorsun ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
anlamıyor benim topladığım sisteme bakarmısın?
Daha düşük performanslı bir kart almak çok saçma sanırım kazık yemek istiyorsun dostum.Anladim isterse daha iyi olsun ama almak istemiyorum kagit gibi duruyor hepsi
aynen öneri istemiyor kesinlikle daha niye konu açıyorsunGayet iyi ama kazık yemek istiyorsa bırak yesin.
Gigabyte Aorus zaten metal değil mi?Anladim isterse daha iyi olsun ama almak istemiyorum kagit gibi duruyor hepsi
Ben bu pc islerinden anlamiyorum ki hazir sistem alim diyorum birileri dio osu kotu usu kotu kendim topladim 7000 kusure denk geldi vallahi bezdim ya7K ya 1660 ve 2600X li sistem topluyorsan sende bir sorun var demektir.
Dostum itopyadan mı topladın?Ben bu PC islerinden anlamiyorum ki hazir sistem alim diyorum birileri dio osu kotu usu kotu kendim topladim 7000 kusure denk geldi vallahi bezdim ya
kardeşim bilmemen sıkıntı değil sana dün topladım dedinki bunun alınacak nesı var MORUQ 550 W yetermi SİSTEME MORUQ dedin bbilmiyorsan cahil cahil konuşma al benım sistemi kullanBen bu PC islerinden anlamiyorum ki hazir sistem alim diyorum birileri dio osu kotu usu kotu kendim topladim 7000 kusure denk geldi vallahi bezdim ya
Aouros bence daha şık ve soğutması daha iyi olur ama psu işlemci ve kasaya bağlı.MSI GeForce GTX 1660 SUPER GAMING X 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
MSI GeForce GTX 1660 SUPER GAMING X 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GTX 1660 SUPER GAMING X ITOPYA'da.www.itopya.com
Fiatlari ayni![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Arkadaslar hangi ekrankarti daha iyi yazilim olarak soutma olarak performans olarak kalite olarak? Hangisini almaliyim. 1660 super ile 2600x'e fsp hydro 600w 80+ bronze olurmu.
yazdım ya önerimiMadem kotu topluyorum sizin bi oneriniz varmi ?
6600 bende var 3300 de annem veriyor. Ama kulaklik mouse klavye Monutorde dahil monutor 2bin zaten xg2405Dostum itopyadan mı topladın?
İtopyadaki fiyatlar aşırı kazık tabi öyle bir fiyat çıkar.
7K bütçen mi var?
Tm bide sen bi sistem onerGayet iyi ama kazık yemek istiyorsa bırak yesin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha düşük performanslı bir kart almak çok saçma sanırım kazık yemek istiyorsun dostum.