Neler Yeni

Çözüldü✓ Msi 1660ti furmark test analizi

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf Çetinkaya
Merhaba,
Yeni ekran kartı aldım ve test ediyorum.
80 dereceyi geçmedi, sonuçlar nasıl ?

Güncelleme;
Termal pad ve macun değişimi yaptım.
Max güçte 83 dereceden 60 dereceye düştü.
Hotspot 100 dereceden 76 dereceye düştü.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf Çetinkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
80 derece bence fazla gibi ve kart daha önce açılmışmı bakım yapılmışmı
Kartın tüm etiketleri ve plastikleri duruyor. Sanki sıfır almışım gibi açtım kutusunu. 2019 da alınmış ilk sahibinden aldım. 5 senedir macunu aynı normal değil midir bu değer ?

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
umut şahin
Kartın tüm etiketleri ve plastikleri duruyor. Sanki sıfır almışım gibi açtım kutusunu. 2019 da alınmış ilk sahibinden aldım. 5 senedir macunu aynı normal değil midir bu değer ?
anladım mining yapmış mı acaba eski sahibi ama bana 5 yılda normal gibi geldi bakımsız kart olduğu için
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladım mining yapmış mı acaba eski sahibi ama bana 5 yılda normal gibi geldi bakımsız kart olduğu için
ama diğer üyelerinde yazacağı yorumları göz önünde bulundurun

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Selim
5 yıldır dokunulmadiysa ne termal macun kalmistir ne termal pad. Bi bakim yapın iner sıcaklık.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Volkan
Merhaba,
öhhh alınmaz la 99 derece hotspot ne ben 86 diye iade ettim alma bunu vasat kart 1660 süper iade ettim ben 76 derece çip 87 derecemi ne 85 te olabilir hotspot var diye

5 yıldır dokunulmadiysa ne termal macun kalmistir ne termal pad. Bi bakim yapın iner sıcaklık.
termal pad kaç tl bilgin vardır umarım 400 tl ufacık pad kelepir alması lazım mantıklı olması için ben 1060 aldım bu kadar kötü değildi içi açılmamış benim aldığım kartında

ben girmem o risek bakım yapıldıktan sonra çip 70 75 altına düşerse hotspot 85 altın düşerse al yoksa bu kart alınmaz elinde kalır

bird test 6. dakikada 15 olsa 110 derece hot spota çıkar bu

Merhaba,
birde fiyat ne merak ettim

Merhaba,
mesela fav da ilan vardı 1660 süper ventus içi açılmamış 16 dakıka furmark sonucunda kart 71 derece hotspot 85

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf Çetinkaya

ama diğer üyelerinde yazacağı yorumları göz önünde bulundurun
Mining yapılmamış.

Açmaya kıyamıyorum şimdide sanki sıfır almışım gibi duruyor :(

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Volkan
Mining yapılmamış.

Açmaya kıyamıyorum şimdide sanki sıfır almışım gibi duruyor :(
bozulup çöpe atınca kıyamazsın görürüm bu arada büyük ihtimalle hayatının hatasını yaptın umarım bakımdan sonra düşer kart 6ç dakıkada 99 derece hotspot görmüş sen onu öyle kullanırsan 1 aya vramler soğuk lehime düşer içi açılmamış ventus kartlar var 85 görmüş maks

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf Çetinkaya
bozulup çöpe atınca kıyamazsın görürüm bu arada büyük ihtimalle hayatının hatasını yaptın umarım bakımdan sonra düşer kart 6ç dakıkada 99 derece hotspot görmüş sen onu öyle kullanırsan 1 aya vramler soğuk lehime düşer içi açılmamış ventus kartlar var 85 görmüş maks
Hotspot olayını bilmiyorum, bakım yapınca düşer mantıken diye düşünüyorum. Çünkü bu ayarda açılmamış kart bulamam böyle.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Volkan
Hotspot olayını bilmiyorum, bakım yapınca düşer mantıken diye düşünüyorum. Çünkü bu ayarda açılmamış kart bulamam böyle.
fiyat neydi kartın merak ettim

ilanda bir sürü açılmamış kart var pad almaya kalksan o karta en az 400 tl paran gider 800 1000 tl bile bulur dandik pad kullanma ya arctic al yada thermalgrizly

0.5mm
en basiti değişiyor her bölgede farklı pad olabiliyor
mesela 1mm

3500 üstü verdiysen öyle alev topu bir karta yazık olmuş

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf Çetinkaya
Güncelleme;
Termal pad ve macun değişimi yaptım.
Max güçte 83 dereceden 60 dereceye düştü.
Hotspot 100 dereceden 76 dereceye düştü.

Top Bottom