MSI 2060 Ekran Kartı 9 K H.O / G.O

1644008346419.png

Daha bugün arkadaşla bu konuyu konuşmuştuk "piyasaya nolmuş la" diye

D-Dostum geçmiş olsun.

13 bin liram var usta, hazır sistemlerde 6600xt yada 3060 gibi bir sistem beklemeli miyim?
Hazır sistem piyasasına çok hakim değilim, başka arkadaşlar daha iyi bilir, konu açarsan yardımcı olurlar ben sadece ekran kartı konusunda yardımcı olabilirim, özellikle Amazon Avrupa'ya hakimim. Amazon De/Fr/Co.Uk gibi.

Çok kart değiştirdim. 3060 gaming x i iade ettim, 6600XT aldım onu da iade ettim 3060 Ti aldım, onu da takasladım şimdi inno3d 3060 twin x2 aldım. Şimdi derken ciddi ciddi şimdi biraz önce takasladım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden iade ettin hocam?

3 ay önce rog 3060 ı 5500 TL'ye alan ben :D

AMD nin yazılım sorunları güven vermiyor.
Ya şu windows son zamanlarda AMD Driver' ı yüklü olmasına rağmen kendi driverını kurmaya başladı. Bu ya driver sekmesinin kaybolmasına ya da olmasına rağmen ReLive gibi özelliklerin olmaması gibi sonuçlar doğuruyor. Bunu ortaklaşa çözmeleri şart.

Ya şu windows son zamanlarda AMD Driver' ı yüklü olmasına rağmen kendi driverını kurmaya başladı. Bu ya driver sekmesinin kaybolmasına ya da olmasına rağmen ReLive gibi özelliklerin olmaması gibi sonuçlar doğuruyor. Bunu ortaklaşa çözmeleri şart.
Nasıl WHQL alıyor o driverlar aklım almıyor. Bir driver ın WHQL alabilmesi için microsoft un windows işletim sisteminde sorunsuz çalışıyor diye onay vermesi gerekiyor.

Nasıl WHQL alıyor o driverlar aklım almıyor. Bir driver ın WHQL alabilmesi için microsoft un windows işletim sisteminde sorunsuz çalışıyor diye onay vermesi gerekiyor.
Sorunsuz zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,182
Üyeler
185,686
Son üye
Krisyra
Geri