MSI 2060 Ekran Kartı 9 K H.O / G.O

10kdan basliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10kdan basliyor

İnanır mısın bunun bile stoklarının bittiğini görünce içimden ''çıldırmış bu millet'' dedim.
Hocam sende almıştın sanki geçen hafta bir kart yanlış mı hatırlıyorum?

2060 napsın arkadaş kac zamandır bi gözünüze giremedi şu kart kendim kullanıyorum diye demiyorum ama 1660 ti önerdiniz bu forumda 2060 a rakip diye 5500xt lerle kapıstırdınız 5600 al kafan rahat olsun dediniz kötü kart deil o para etmez bu para etmez diyip kestirip atacagınız kart değil bu güclü bi kart al satcı kafasıyla bakmayın herşeye gözünüzü seveyim tek sogutmalı dandik 3060 var diye 1000 lira fazlasına stabil kullanacagı karta çamur atıyorsunuz adamın hevesini kursağına tıkadınız 300 500 fazla verdi diye birde geri gelmeyen bişey var ki zaman adama diyorsunuz ki bekle fırsattan cıkar stabil mi ki ülke neyin ne olacagı belli mi öyle bişey ne zaman gelecek belli mi 3 ay sonra geldi diyelim 500 lira kar etti 1000 lira kar etti bu adamın giden zamanını kim telafi edecek salın bi adamın yakasını go go go ne go güzel kartı olmus adamın.
bunu bi fiyata alan enayiler bile var kafasından da cıkın kimse almayınca düşmeyecek bunun fiyatları rx 580 var orda 8 binlira ya koymuslar ona da bişey deyin yav demekki neymiş 32 mh oc ile 35 mh (mesela) kazım yapan kart değerliymiş miningciler için dış etkenleri bi değerlendirin kelepir yakalayalım pahalıya satalım tam şark kurnazı kafasında insanlar oldunuz allah askına bi adama hayırlı olsun deyin hayrını gör deyin yada diyin ki 8500 e al burda 3060 ın 5600xt n diyin link atın

vay be zamanında asus rog 2070s i 4k ya almıştım

Hocam , instgramdan incehesap sayfasına dm gönder. "No'lu siparişimi iptal ettirmek istiyorum" diye. Onlar gerekeni yapar. Bu kadar fiyat biraz fazla.

h.o hocam şayet bi tık pahalıya almışsınız yerine tercih edebileceğiniz kartlar olabilirdi örnek 6600 xt
2060'da iyidir ama yanında anakartla beraber.

10 bine 3060 Ventus vardı hocam çok iyiydi fiyat.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3060 Gaming X i 11 e almıştım. Anakartı düşünce 10500 e geliyor o kadar da kötü değil yani.
İncehesap'tan mı aldın hocam?

Geri