Araştırdım, ASUS'ta overshoot biraz fazla deniyor. MSI'ın standı da sağlam hocam ben sanmıyorum bir sorun olacağını ayrıca 10 bit MSI monitör.asus 240hz monitöre bakmanızı tavsiye ederim çünkü monitör ayakları sorun yaratabilir asus modellerinde ayakları dikdörtgen oluyor ve kendi ekseni etrafında dönebiliyor
not : msi modellerde ghosting şikayetine çok denk geldim iyice araştırın modelleri
Hocam CS:GO için 24.5 üstü sıkıntı oluyor, normal oyunlarda da yeterli 24.5 sınır benim için o sebepten tercih ettim.Monitör'ün özellikleri güzel ama 24.5 inç olduktan sonra bu kadar kaliteli panele yazık oluyor. Fiyattan bağımsız olarak söylüyorum monitörün özellikleri güzel tek kötü yanı 24.5 inç olması. Bu fiyatta başka monitörlere de bakmanı tavsiye ederim.
Bu arada 24.5 inc'i özellikle mi seçtin?
Anladım bu monitör gayet güzel, güzelden ziyade baya iyi ama fiyatı çok pahalı başka monitörlere o yüzden bak diyorum belki daha uyguna benzer özelliklerde bulunur yoksa monitör kağıt üstünde gayet iyi.Hocam CS:GO için 24.5 üstü sıkıntı oluyor, normal oyunlarda da yeterli 24.5 sınır benim için o sebepten tercih ettim.
Anladım bu monitör gayet güzel, güzelden ziyade baya iyi ama fiyatı çok pahalı başka monitörlere o yüzden bak diyorum belki daha uyguna benzer özelliklerde bulunur yoksa monitör kağıt üstünde gayet iyi.
Yok hocam almadım.Sen monitör almadın mı ?