Neler Yeni

MSI 240R İADE TALEBİ AÇTILAR DEĞİŞİM İSTİYORUM NE YAPMALIYIM

COZIF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
YUSUF TALHA
Evet dostlar 2020 kasım da Hepsiburada dan almış olduğum Msı 240r soğutucum bozulduğu için msı Türkiye ye gönderdim ve değişim/iade talebi onaylandı.Değişim raporu için Hepsiburada müşteri hizmetleriyle görüştüm değişim için ve kolay iade talebi oluşturdular ama ben iade istemiyorum değişim istiyorum ne yapmalıyım

Ekler

• 240R.jpg
    240R.jpg
    83.9 KB · Hit: 110

PixDraw

80+ Bronze
Evet dostlar 2020 kasım da Hepsiburada dan almış olduğum Msı 240r soğutucum bozulduğu için msı Türkiye ye gönderdim ve değişim/iade talebi onaylandı.Değişim raporu için Hepsiburada müşteri hizmetleriyle görüştüm değişim için ve kolay iade talebi oluşturdular ama ben iade istemiyorum değişim istiyorum ne yapmalıyım
Hocam bunu hepsiburadayla görüşün bazen şunu yapıyorlar ürünü iade alıp yeni sipariş olarak yeniden faturalayıp gönderiyorlar bunu netleştirmeniz gerekiyor. Bazen de işin kolayına kaçıp iade alabiliyorlar hb'yi arayın.

COZIF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
YUSUF TALHA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bunu hepsiburadayla görüşün bazen şunu yapıyorlar ürünü iade alıp yeni sipariş olarak yeniden faturalayıp gönderiyorlar bunu netleştirmeniz gerekiyor. Bazen de işin kolayına kaçıp iade alabiliyorlar hb'yi arayın.
stokta olmadığı için iade talebinde bulundular kabul ettim ne yapacağımı bilmiyorum

Wardom

80+ Bronze
Bu sıvı soğutmayı kullanan biri olarak para iadesi alıp başka bir soğutucu bakmanı öneririm. Problemli ürün.
3 kere garantiye gönderdim 2 kez değiştirdim yenisiyle 3. de iade aldım kurtuldum. Tavsiye etmiyorum değiştirmeni.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sıvı soğutmayı kullanan biri olarak para iadesi alıp başka bir soğutucu bakmanı öneririm. Problemli ürün.
3 kere garantiye gönderdim 2 kez değiştirdim yenisiyle 3. de iade aldım kurtuldum. Tavsiye etmiyorum değiştirmeni.
2 türlü de servis raporu gelicek e postana doğru yazdılarsa. O Raporla birlikte aldığın yere talep oluşturuyorsun Siparişinin olduğu kısımdan.
Fatura ve servis raporunu yüklüyorsun oraya sonra ne istiyorsan onu söylüyorsun iade veya değişim sana kalmış.
Sisteme raporla birlikte yüklediğiniz zaman değişim istediğinizi belirttiniz mi ?

stokta olmadığı için iade talebinde bulundular kabul ettim ne yapacağımı bilmiyorum
Onun yerine bunu alabilirsiniz biraz daha koyup.
Bu da olabilir beyaz kullanırım derseniz.

Son düzenleme:

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,604
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Para iadesini kabul et bu ürün aşırı dandik bir ürün ve zaten fazla para vermişsin 1100 liranı geri al

abdlzgr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
abdulaziz gür
Yanlış Bilgilendirme
msi ın türkiyede teknik servisi yok gönderdiğiniz arızalı ürünü direkt iade alıyorlar.
not: bizim gönderdiğimiz ürünü direkt iade aldıkları için yok sanıyordum düzeltme yapıyorum teknik servisi varmış arkadaşlar. herkesten özür dilerim

Son düzenleme:

COZIF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
YUSUF TALHA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

2 türlü de servis raporu gelicek e postana doğru yazdılarsa. O Raporla birlikte aldığın yere talep oluşturuyorsun Siparişinin olduğu kısımdan.
Fatura ve servis raporunu yüklüyorsun oraya sonra ne istiyorsan onu söylüyorsun iade veya değişim sana kalmış.
Sisteme raporla birlikte yüklediğiniz zaman değişim istediğinizi belirttiniz mi ?

Onun yerine bunu alabilirsiniz biraz daha koyup.
Bu da olabilir beyaz kullanırım derseniz.
tamamda 1100 tl vermemesi lazım amazon para iadesi yapsa bile güncel fiyattan yapıyor 1100 tl ye aldım 2500 tl sıfırı param pul oluyor

Wardom

80+ Bronze
tamamda 1100 TL vermemesi lazım amazon para iadesi yapsa bile güncel fiyattan yapıyor 1100 TL ye aldım 2500 TL sıfırı param pul oluyor
O fiyatı vereceklerini sanmıyorum. Her satış yerinin kendi politikası var sonuçta.
Ben de aldığım fiyattan iade almıştım.

tamamda 1100 TL vermemesi lazım amazon para iadesi yapsa bile güncel fiyattan yapıyor 1100 TL ye aldım 2500 TL sıfırı param pul oluyor
Ayrıca paranız pul olmuyor verdiğiniz parayı geri almış oluyorsunuz ve o civarda gene sıvı soğutmalar mevcut.
Ürün zaten problemli o zaman yatırım gibi millet alır bozulduğunda yüksek fiyattan parasını almaya çalışır.

msi ın türkiyede teknik servisi yok gönderdiğiniz arızalı ürünü direkt iade alıyorlar.
Servispoint var İstanbul şişlide.
Tamir falan yapılıyor orda.
Sıvı soğutmalarda yapmadıklarını biliyorum ama. (Zaten riskli tam oturtamazlarsa sisteme akar bütün sıvı)

Son düzenleme:

abdlzgr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
abdulaziz gür
O fiyatı vereceklerini sanmıyorum. Her satış yerinin kendi politikası var sonuçta.
Ben de aldığım fiyattan iade almıştım.

Ayrıca paranız pul olmuyor verdiğiniz parayı geri almış oluyorsunuz ve o civarda gene sıvı soğutmalar mevcut.
Ürün zaten problemli o zaman yatırım gibi millet alır bozulduğunda yüksek fiyattan parasını almaya çalışır.

Servispoint var İstanbul şişlide.
Tamir falan yapılıyor orda.
Sıvı soğutmalarda yapmadıklarını biliyorum ama. (Zaten riskli tam oturtamazlarsa sisteme akar bütün sıvı)
biz internet cafeciyiz 20 adet msi vigor gk30 almıştık. space tuşları bozulyordu garatiye yolladık ama iade verdiler

Wardom

80+ Bronze
biz internet cafeciyiz 20 adet msi vigor gk30 almıştık. space tuşları bozulyordu garatiye yolladık ama iade verdiler
O zaman garanti kapsamındaki ürünler için yapıyor olabilirler.
Garanti bitince da para almak için tamir yapıyor olabilir :)

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Oğuzhan Şahin
Thhye başvurmaktan başka çare yok yoksa 1100 alırsın

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,974
İsim
Oğuz Oğuz
Aldığınız tutarı geri iade alıyorsunuz.
Yani faturada ne ise o kadar iade edilir.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,967
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Satıcının profilini kontrol edin, eğer profilinde satılan aynı ürün yoksa yapacak bir şey yoktur. Stoğu olan ürünü değiştirmeleri gerekir. İade alırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,425
Üyeler
172,834
Son üye
Merelez
Top Bottom