Kutu bantlımıyodı? Açlımış olabilirAlıntıyı görüntüle
MSI 2412 aldım DP ile adaptör çıktı güç kablosu çıkmadı bunu nasıl temin edeceğim bilen var mı
itopyadan aldım hocamürünü nerden satın aldınız ? satın aldığınız yer ile mail veya telefon yoluyla iletişime geçmeyi deneyin kontrol amaçlı vs açıldıysa
Leptop'da olur sıkıntı olmazitopyadan aldım hocam Alıntıyı görüntüleşu şekil bantlıydı bilseydim almazdım nasıl çalıştıracağım şaş. Laptopunkini denesem riske atar mıyım
Alıntıyı görüntüle
MSI 2412 aldım DP ile adaptör çıktı güç kablosu çıkmadı bunu nasıl temin edeceğim bilen var mı
Hocam 00:28. sanıiyede çıkıyor orada (Burdada çıkmıyor galiba kutu açılım videolarına bak bi hiç kimsede çıkmıyorsa normaldir.
Tam kablomu anlayamadım ama eğer başka videolardada çıkıyorsa aldığın yerin müşteri hizmetlerini aramalısın zaman geçmeden.Hocam 00:28. sanıiyede çıkıyor orada (
Hocam adaptör çıkıyor fakat prize takılan güç kablosu çıkmıyorTam kablomu anlayamadım ama eğer başka videolardada çıkıyorsa aldığın yerin müşteri hizmetlerini aramalısın zaman geçmeden.
Yonca kablosu olarak geçiyor dediğin satın alabilirsin ucuz bir şey ama çıkmaması çok tuhaf sadece sana denk gelmiş gibi bence bi ara bugün arıyamazsın tabide.Hocam adaptör çıkıyor fakat prize takılan güç kablosu çıkmıyor
Tamamdır hocam cevap verdiğin için çok teşekkür ederim işin rast gitsinYonca kablosu olarak geçiyor dediğin satın alabilirsin ucuz bir şey ama çıkmaması çok tuhaf sadece sana denk gelmiş gibi bence bi ara bugün arıyamazsın tabide.