Neler Yeni

MSİ 2412F Ölü veya Stuck pixel var

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Bilal Bulama
Merhabalar geçen cuma İncehesap gaming gecesinden MSİ 24" 2412F Monitör aldım bugün elime geldi. 5-6 saat kullandıktan sonra yeşil bir nokta olduğunu fark ettim sadece koyu renklerde gözüküyor. Ölü piksel mi sıkışmış piksel mi çok anlamam ama sizce ne yapmam gerek? indirimden aldığım için iade etmek istemiyorum ama değişimi çok uzatabilirler çünkü sadece 1 piksel.

Ekler

• resim_2024-11-04_231036824.png
    resim_2024-11-04_231036824.png
    433.6 KB · Hit: 20

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Ali Avcı
Merhabalar geçen cuma İncehesap gaming gecesinden MSİ 24" 2412F Monitör aldım bugün elime geldi. 5-6 saat kullandıktan sonra yeşil bir nokta olduğunu fark ettim sadece koyu renklerde gözüküyor. Ölü piksel mi sıkışmış piksel mi çok anlamam ama sizce ne yapmam gerek? indirimden aldığım için iade etmek istemiyorum ama değişimi çok uzatabilirler çünkü sadece 1 piksel.
Hocam sadece belli koyu renklerde gözüküyorsa sıkışmış pikseldir.Atacağım linkteki videoyu 1 saat aralıksız çalıştırıp tekrar dener misiniz gitti mi gitmedi mi diye.https://www.youtube.com/watch?v=432u8axB2f0

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Bilal Bulama
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sadece belli koyu renklerde gözüküyorsa sıkışmış pikseldir.Atacağım linkteki videoyu 1 saat aralıksız çalıştırıp tekrar dener misiniz gitti mi gitmedi mi diye.https://www.youtube.com/watch?v=432u8axB2f0
Evet koyu renklerde çıkıyor çıkıyor ama tamamen yuvarlak olması normal mi? Bu arada başka 1 saatlik bir videoyu açmıştım ama düzelmedi. Bugün sabaha kadar ne kadar video varsa denerim artık

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Ali Avcı
Evet koyu renklerde çıkıyor çıkıyor ama tamamen yuvarlak olması normal mi? Bu arada başka 1 saatlik bir videoyu açmıştım ama düzelmedi. Bugün sabaha kadar ne kadar video varsa denerim artık
Normal bi durum hocam şansa bağlı nasıl bi şekil çıkacağı açıkçası.Eğer düzelmezse 14 gün iade süresi devam ediyordur iade edersen eğer sıkışmış piksek çıktı demek yerine ürünü beğenmedim demeni tercih ederim.Yoksa servise gönderiyolar baya bi zaman oyalıyor açıkçası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
hasan
tek piksel için gerek yok bence ama ondan ziyade ışık sızması var gibi sende
Mesaj otomatik birleştirildi:

üstüne hafifçe bastır bi kaç defa ben öyle yapınca biri kaybolmuştu

Top Bottom