MSI 27" G272QPF E2 vs Philips Evnia 27M2N5500 sizce hangisi

waleur5

80+
Reaksiyon skoru
46
Bütçe
9000
Merhaba arkadaşlar bu fiyat bandında forumda da bilgili arkadaşların önerdiği kadarıyla bu 2 model var hangisi tercih edilmeli

Philips Evnia'yı tercih edebilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Asus rog XG27ACS alsanıza hocam daha iyi

ürünün arkasında duruyorlar mı ? evden kargo alıyorlar mı ölü pixel cıkınca
Onun garantisini ben değil forumda kimse veremez hocam. Mağazayı arayıp onlara sorman daha mantıklı ama evden kargo almazlar muhtemelen. 4 5 kere alışverişim oldu bu firmadan ben bi problem yaşamadım ama her site gibi bu siteden de sıkıntı yaşamış arkadaşlar var.

Arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz , ben de konu sahibi gibi kararsız kaldım ve konu da açtım.
31 aralık gecesine kadar sizce monitörlere indirim gelir mi yoksa zam mı gelir?

Onun garantisini ben değil forumda kimse veremez hocam. Mağazayı arayıp onlara sorman daha mantıklı ama evden kargo almazlar muhtemelen. 4 5 kere alışverişim oldu bu firmadan ben bi problem yaşamadım ama her site gibi bu siteden de sıkıntı yaşamış arkadaşlar var.
hocam amazon hariç alınmaz

hocam amazon hariç alınmaz
Hocam neden alınmasın ? 4 tane monitör alışverişim oldu 1 tanesi Trendyol, 2 tanesi Hepsiburada, 1 tanesini de S*nerji sitesinden aldım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Belki de ben şansılıyımdır ama siz nasıl isterseniz öyle yapın, yarın alırsınız kusurlu ürün gelir arkamdan laf yemeyim 😄.

Geri