MSI 27" G274QPF E2 Gaming Monitör, Flat, WQHD, 16:9 Rapid Ialınırmı

Burada 8.7k. Vadesiz mi bilmiyorum bakın öyle alın.

Burada 8.7k. Vadesiz mi bilmiyorum bakın öyle alın.
HB'de peşine 9 taksit burada vadeli sanırım. Alınır mı 9200₺ dediğim gibi farklı bir modelmiş?

HB'de peşine 9 taksit burada vadeli sanırım. Alınır mı 9200₺ dediğim gibi farklı bir modelmiş?
Farklı olan ne anlamadım? Sizin yazdığınız modeli gönderdim hocam.

Benim bahsettiğim başlıktaki modeldi, webte hep incelemeleri olan model "G274QPF" imiş ondan sordum tekrardan

aaa çok pardon gerçekten. Ben bu modeli ezbere bildiğim için direk bu modelin kodunu okudum başlıkta. Çok benzer kodu vardı benim hatam afedersiniz tekrar.

Aradığınız model sadece burada var, onunda kutusu hasarlı ve servise gitmiş kontrol amaçlı. Kargoda darbe aldı kontrol ettiler muhtemelen.
Bence değmez bu riske girmeye.

Model numaralarında farklılık varmış konuda yazan ile ilgili. Benim bulduğum bu idi aralarında fark ne kadar var bu sefer değer mi?
Alıntıyı görüntüle
6000 lira amazonda kaldıysa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aradığınız model sadece burada var, onunda kutusu hasarlı ve servise gitmiş kontrol amaçlı. Kargoda darbe aldı kontrol ettiler muhtemelen.
Bence değmez bu riske girmeye.
Ben aldım kullandım bugün sıfır sorun kutusu açılmış ama jelatinleri bile sökülmemiş bir şey ellenmemiş

6000 lira amazonda kaldıysa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben aldım kullandım bugün sıfır sorun kutusu açılmış ama jelatinleri bile sökülmemiş bir şey ellenmemiş
Hayırlı olsun hocam. Allak bullak etmişti beni bu modeli bulacağım diye.
Çok sevindim :blobdance:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,760
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri