Başlıktaki modelin linkini bulamadım benim bulduğum bu hiç bilginiz var mı? Konu açacağım sanırımAlınır evet
Burada 8.7k. Vadesiz mi bilmiyorum bakın öyle alın.Başlıktaki modelin linkini bulamadım benim bulduğum bu hiç bilginiz var mı? Konu açacağım sanırım
HB'de peşine 9 taksit burada vadeli sanırım. Alınır mı 9200₺ dediğim gibi farklı bir modelmiş?Burada 8.7k. Vadesiz mi bilmiyorum bakın öyle alın.
![]()
MSI G272QPF E2 WQHD RAPID IPS 180HZ 1MS 27" FREESYNC PREMIUM FLAT PIVOT GAMING MONİTÖR - idefix
MSI G272QPF E2 WQHD RAPID IPS 180HZ 1MS 27" FREESYNC PREMIUM FLAT PIVOT GAMING MONİTÖR ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Monitörler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Farklı olan ne anlamadım? Sizin yazdığınız modeli gönderdim hocam.HB'de peşine 9 taksit burada vadeli sanırım. Alınır mı 9200₺ dediğim gibi farklı bir modelmiş?
6000 lira amazonda kaldıysaModel numaralarında farklılık varmış konuda yazan ile ilgili. Benim bulduğum bu idi aralarında fark ne kadar var bu sefer değer mi?
Alıntıyı görüntüle
Ben aldım kullandım bugün sıfır sorun kutusu açılmış ama jelatinleri bile sökülmemiş bir şey ellenmemişAradığınız model sadece burada var, onunda kutusu hasarlı ve servise gitmiş kontrol amaçlı. Kargoda darbe aldı kontrol ettiler muhtemelen.
Bence değmez bu riske girmeye.
![]()
MSI 27 G274QPF FLAT RAPID IPS 2560X1440 (WQHD) - PttAVM
MSI 27 G274QPF FLAT RAPID IPS 2560X1440 (WQHD) 16:9 170HZ 1MS ADAPTIVE SYNC GAMING MONITOR ve aradığın yüzlerce farklı ürün çeşitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye başla! - 2025www.pttavm.com
Hayırlı olsun hocam. Allak bullak etmişti beni bu modeli bulacağım diye.6000 lira amazonda kaldıysa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben aldım kullandım bugün sıfır sorun kutusu açılmış ama jelatinleri bile sökülmemiş bir şey ellenmemiş
Ben memnun kaldım baya geçici olarak aldım zatenHayırlı olsun hocam. Allak bullak etmişti beni bu modeli bulacağım diye.
Çok sevindim![]()
Güzel monitör hocam.Ben memnun kaldım baya geçici olarak aldım zaten