Neler Yeni

Öneri MSI 27" PRO MP273AP alınır mı?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,851
İsim
uwu
Asansör sistemi olmayanı babam dükkanda kullanıyor arada bende baktım güzel 60 hz ile arasında çok fark var ama 144hz yanında sırıtmıyor

falcon49

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
umut şavlı
Tercih sana kalmış dostum ama ikinci monitör olarak biraz fazla pahalı bu fiyata daha iyi monitör alabilirsin 24 inc olarak

paleira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asansör sistemi olmayanı babam dükkanda kullanıyor arada bende baktım güzel 60 hz ile arasında çok fark var ama 144hz yanında sırıtmıyor
ben normalde bunu dusunuyordum sanırım renkleri de iyiymiş ama actıgım farklı bir konuda cok pahalı dediler bunun için sizce de öyle mi yoksa fiyatı normal mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tercih sana kalmış dostum ama ikinci monitör olarak biraz fazla pahalı bu fiyata daha iyi monitör alabilirsin 24 inc olarak
hocam su an kullandıgım monitör 27 inc o yuzden 2.yi de 27 düşünüyorum
bunun fiyatı cok mu yuksek sizce

falcon49

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
umut şavlı
Bence yüksek evet 2k mı kullanıyorsunuz sistemi

paleira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya da 25 inç olanlara bakın onlarda 4 4.5 arası
hocam bu benim linkini attıgım monitörün renkleri daha mı iyi buna göre öyle söylemişti birisi
aralarında sadece hertz farkı var sanırım ama hertz benim için cok onemli degil sonucta 2. monitör olarak kullanacagım

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,092
İsim
Selim
hocam bu benim linkini attıgım monitörün renkleri daha mı iyi buna göre öyle söylemişti birisi
aralarında sadece hertz farkı var sanırım ama hertz benim için cok onemli degil sonucta 2. monitör olarak kullanacagım
Yok hocam renkle alakası bu bütçede ki monitörler çoğu renkleri aynı ama senin attığın monitör o parayı hak etmiyor yan monitör olsa bile kaliteli ve herkese hitap eden bir şey almak daha mantıklı bir şey olur satmak istersen senin monitör ölü fiyattan satılır. Benim attığım gayet güzel illa 27 istemiyorsan 4.5 e aoc var kullanıyorum renkleri hepsinin güzel 25inc

Top Bottom