Neler Yeni

Msi 2x mech Rx 6750xt alınır mı?

Faruk_001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Faruk
Arkadaşlar merhaba. Sarı'da bu ekran kartını gördüm sıfır kapalı kutu 12500 yazmış ama 11 e anlaştık ama biraz araştırınca bu ekran kartı hakkında içime şüphe düştü sizce alınır mı?

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Arkadaşlar merhaba. Sarı'da bu ekran kartını gördüm sıfır kapalı kutu 12500 yazmış ama 11 e anlaştık ama biraz araştırınca bu ekran kartı hakkında içime şüphe düştü sizce alınır mı?
Satıcı linkini atabilirmisin genelde sarı sitede 2. el eski kartları sıfır diye veren birisi var omu değilmi emin olmak isterim.

Faruk_001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satıcı linkini atabilirmisin genelde sarı sitede 2. el eski kartları sıfır diye veren birisi var omu değilmi emin olmak isterim.
Ekran kartı hediye geldi yazıyor. Faturasıyla çekip ilana koymuş Ankara da.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Ekran kartı hediye geldi yazıyor. Faturasıyla çekip ilana koymuş Ankara da.
Fatura garanti sağlamsa problem olacağını sanmıyorum fiyat olarak sıfır olmasıda ayrı bir artısı problem görmüyorum.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,403
İsim
Emir
Paramgüvendeyle mi alıyorsunuz?Açarken video almayı unutmayın

Faruk_001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Faruk
Paramgüvendeyle mi alıyorsunuz?Açarken video almayı unutmayın
Öyle almayı düşünüyorum. Performansı nasıldır. Forumlarda giriş seviye ısınıyor yetersiz falan diyorlar ne yapsam bilemedim. Başka model mi baksam amd den?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fatura garanti sağlamsa problem olacağını sanmıyorum fiyat olarak sıfır olmasıda ayrı bir artısı problem görmüyorum.
Performansı nasıldır. Forumlarda giriş seviye ısınıyor yetersiz falan diyorlar ne yapsam bilemedim. Başka model mi baksam amd den?

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Öyle almayı düşünüyorum. Performansı nasıldır. Forumlarda giriş seviye ısınıyor yetersiz falan diyorlar ne yapsam bilemedim. Başka model mi baksam amd den?

Performansı nasıldır. Forumlarda giriş seviye ısınıyor yetersiz falan diyorlar ne yapsam bilemedim. Başka model mi baksam amd den?
Sıfır aldığın için pek öneri yapmayacam ama 10.5-11K ya temiz 6800 XT lerde var.Performans olarak üzmez günümüz şartlarında 1080P de 3-4 yıl ses etmeden götürecek bir karttır.Isınma konusuna gelecek olursam MSI kartlarda ne kadar iyi bilmiyorum ama AMD kanadında soğutma anlamında sapphire üzerine kart tanımam.

Faruk_001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Faruk
Sıfır aldığın için pek öneri yapmayacam ama 10.5-11K ya temiz 6800 XT lerde var.Performans olarak üzmez günümüz şartlarında 1080P de 3-4 yıl ses etmeden götürecek bir karttır.Isınma konusuna gelecek olursam MSI kartlarda ne kadar iyi bilmiyorum ama AMD kanadında soğutma anlamında sapphire üzerine kart tanımam.
Bir tane daha ilan var sapphire pulse rx 6800 bu da sıfır kızın biri satıyor geçen sene alındı diyor. Sadece kontrol amaçlı açıp baktım kasaya takmadım diyor. 1 senedir kapalı kutu da bekliyor diyor 13000 som fiyat dedi

Bir tane daha ilan var sapphire pulse rx 6800 bu da sıfır kızın biri satıyor geçen sene alındı diyor. Sadece kontrol amaçlı açıp baktım kasaya takmadım diyor. 1 senedir kapalı kutu da bekliyor diyor 13000 som fiyat dedi
Ama pulse yani giriş model kart olduğu için bilemedim

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Hüseyin Mert Görgel

Ama pulse yani giriş model kart olduğu için bilemedim
Yerinde olsam 11K ya sıfır 6750XT yi alır geçerim buna bulaşmam.

Faruk_001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Faruk
Yerinde olsam 11K ya sıfır 6750XT yi alır geçerim buna bulaşmam.
2. El de ekran kartlarına pek güvenemiyorum. O yüzden bu 6750 xt de kaldım. Dediğiniz gibi yapsam doğru olacak sanırım. Hem adam test yapabiliriz almadan önce demişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,364
Üyeler
169,563
Son üye
tasiyicii
Top Bottom