Satıcı linkini atabilirmisin genelde sarı sitede 2. el eski kartları sıfır diye veren birisi var omu değilmi emin olmak isterim.Arkadaşlar merhaba. Sarı'da bu ekran kartını gördüm sıfır kapalı kutu 12500 yazmış ama 11 e anlaştık ama biraz araştırınca bu ekran kartı hakkında içime şüphe düştü sizce alınır mı?
Ekran kartı hediye geldi yazıyor. Faturasıyla çekip ilana koymuş Ankara da.Satıcı linkini atabilirmisin genelde sarı sitede 2. el eski kartları sıfır diye veren birisi var omu değilmi emin olmak isterim.
Fatura garanti sağlamsa problem olacağını sanmıyorum fiyat olarak sıfır olmasıda ayrı bir artısı problem görmüyorum.Ekran kartı hediye geldi yazıyor. Faturasıyla çekip ilana koymuş Ankara da.
Öyle almayı düşünüyorum. Performansı nasıldır. Forumlarda giriş seviye ısınıyor yetersiz falan diyorlar ne yapsam bilemedim. Başka model mi baksam amd den?Paramgüvendeyle mi alıyorsunuz?Açarken video almayı unutmayın
Performansı nasıldır. Forumlarda giriş seviye ısınıyor yetersiz falan diyorlar ne yapsam bilemedim. Başka model mi baksam amd den?Fatura garanti sağlamsa problem olacağını sanmıyorum fiyat olarak sıfır olmasıda ayrı bir artısı problem görmüyorum.
Sıfır aldığın için pek öneri yapmayacam ama 10.5-11K ya temiz 6800 XT lerde var.Performans olarak üzmez günümüz şartlarında 1080P de 3-4 yıl ses etmeden götürecek bir karttır.Isınma konusuna gelecek olursam MSI kartlarda ne kadar iyi bilmiyorum ama AMD kanadında soğutma anlamında sapphire üzerine kart tanımam.Öyle almayı düşünüyorum. Performansı nasıldır. Forumlarda giriş seviye ısınıyor yetersiz falan diyorlar ne yapsam bilemedim. Başka model mi baksam amd den?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Performansı nasıldır. Forumlarda giriş seviye ısınıyor yetersiz falan diyorlar ne yapsam bilemedim. Başka model mi baksam amd den?
Bir tane daha ilan var sapphire pulse rx 6800 bu da sıfır kızın biri satıyor geçen sene alındı diyor. Sadece kontrol amaçlı açıp baktım kasaya takmadım diyor. 1 senedir kapalı kutu da bekliyor diyor 13000 som fiyat dediSıfır aldığın için pek öneri yapmayacam ama 10.5-11K ya temiz 6800 XT lerde var.Performans olarak üzmez günümüz şartlarında 1080P de 3-4 yıl ses etmeden götürecek bir karttır.Isınma konusuna gelecek olursam MSI kartlarda ne kadar iyi bilmiyorum ama AMD kanadında soğutma anlamında sapphire üzerine kart tanımam.
Ama pulse yani giriş model kart olduğu için bilemedimBir tane daha ilan var sapphire pulse rx 6800 bu da sıfır kızın biri satıyor geçen sene alındı diyor. Sadece kontrol amaçlı açıp baktım kasaya takmadım diyor. 1 senedir kapalı kutu da bekliyor diyor 13000 som fiyat dedi
Yerinde olsam 11K ya sıfır 6750XT yi alır geçerim buna bulaşmam.Bir tane daha ilan var sapphire pulse rx 6800 bu da sıfır kızın biri satıyor geçen sene alındı diyor. Sadece kontrol amaçlı açıp baktım kasaya takmadım diyor. 1 senedir kapalı kutu da bekliyor diyor 13000 som fiyat dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama pulse yani giriş model kart olduğu için bilemedim
2. El de ekran kartlarına pek güvenemiyorum. O yüzden bu 6750 xt de kaldım. Dediğiniz gibi yapsam doğru olacak sanırım. Hem adam test yapabiliriz almadan önce demişti.Yerinde olsam 11K ya sıfır 6750XT yi alır geçerim buna bulaşmam.