Omeraslan93
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 825
Bu ana kart 3000 mhz ram desteklıyor mu? Normalde 2667 de kullanıyorum.3000 mhzye çeksem ramleri sorun olur mu?İşlemci r5 5500
3600 MHz RAM de takarsın, destekler sorun olmaz. A-XMP'yi aktif edebilirsin.Bu ana kart 3000 mhz ram desteklıyor mu? Normalde 2667 de kullanıyorum.3000 mhzye çeksem ramleri sorun olur mu?İşlemci r5 5500
3000 lik ramlerim zatende anakartın sitesinde 2667 yazıyor 3000e çektim sorun olur mu?İşlemciye zarar vermek istemiyorum.3600 MHz RAM de takarsın, destekler sorun olmaz. A-XMP'yi aktif edebilirsin.
Aslında sorun olmaz ama 2667 desteği var resmi olarak ne saçma anakart en giriş seviyesi chipset mosfet soğutucu var m2 girişi var 4 sloy tam takılıyor
Onlar millattan önce kalma veriler. Bu verilere takılma. BIOS'un güncel olsun yeter. Zaten Ryzen 5 5500 almışsın. BIOS'un günceldir. XMP'yi açabilirsin.3000 lik ramlerim zatende anakartın sitesinde 2667 yazıyor 3000e çektim sorun olur mu?İşlemciye zarar vermek istemiyorum.
Alıntıyı görüntüle
açtım xmpyi 3000 de şu an.Biosumda son sürümde.Onlar millattan önce kalma veriler. Bu verilere takılma. BIOS'un güncel olsun yeter. Zaten Ryzen 5 5500 almışsın. BIOS'un günceldir. XMP'yi açabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
BIOS'un son sürümse Above 4G ve Resize BAR'ı falanda aktif edebilmen gerek. Onları da bir açıp performansta değişiklik olup olmayacağına bak bakalım hocam. Eğer BIOS son sürümse belki otomatik bile açılmış olabilir.
BIOS'tan bu dediğim Resize BAR ile Above 4G'ye bak bakalım.açtım xmpyi 3000 de şu an Alıntıyı görüntüle
o menüyü bilmiyorum msi lerde hangı menuden yapılıyor vıdeo lınkı var mı?BIOS'tan bu dediğim Resize BAR ile Above 4G'ye bak bakalım.
BIOS'unun fotoğrafını atabilir misin? Bu B450'dekiler gibi BIOS'u varsa seni yönlendirebilirim.o menüyü bilmiyorum msi lerde hangı menuden yapılıyor vıdeo lınkı var mı?
Açık mı hocam ikiside?BIOS'unun fotoğrafını atabilir misin? Bu B450'dekiler gibi BIOS'u varsa seni yönlendirebilirim.
Aynen A320'lerde de son gelen BIOS güncellemeleriyle otomatik açılmış. Oyunlarda eğer bir performans düşüklüğü sezersen bu ayarı kapatırsın.Açık mı hocam ikiside?