Neler Yeni

MSI A520M-A PRO VS Asus Prime B550M

Orenji

80+
Reaksiyon skoru
2
Dostlar merhaba bir süredir MSI A520M-A PRO Anakart kullanıyorum. Yakın zamanda Asus Prime B550M yi gördüm Rami 2 slottan 64 GB yapmak yerine 4 slottan 64 GB yapmayı düşünüyorum. Kart tasarım olarakta hoşuma gitti 2 adet M2 slotu olması da avantaj ancak forumların çoğunda gördüğüm kadarıyla Asus Prime B550M pek önerilmemiş konular 2-3 sene kadar eski olduğu için yeniden sormak istedim. Sizce şu an hali hazırda kullandığım MSI A520M-A PRO dan Asus Prime B550M e geçmek mantıklı mı?

Son düzenleme:
bence geçilir fazla 1 m2 slotu kazanacaksın. 2 ram slotu gelecek değer gözüküyor.

Dostlar merhaba bir süredir MSI B550M-A PRO Anakart kullanıyorum. Yakın zamanda Asus Prime B550M yi gördüm Rami 2 slottan 64 GB yapmak yerine 4 slottan 64 GB yapmayı düşünüyorum. Kart tasarım olarakta hoşuma gitti 2 adet M2 slotu olması da avantaj ancak forumların çoğunda gördüğüm kadarıyla Asus Prime B550M pek önerilmemiş konular 2-3 sene kadar eski olduğu için yeniden sormak istedim. Sizce şu an hali hazırda kullandığım MSI B550M-A PRO dan Asus Prime B550M e geçmek mantıklı mı?
Ama önce 4 slot 64gb kaç mhz kullanabilirsiniz onu netleştir ondan sonra geç derim

MSI b550-a pro vardı bende Max 3200mhz kullandı 4x8 de
Perşembe günü elimde olacak cihaz. Umarım memnun kalırım şu an benim de hala kafamda sorular var ama genel olarak hala mantıklı geliyor deneyip göreceğiz. Deneyimlerim için konuya not düşerim.

Sadece bilgilendirme amacıyla yazıyorum, 4 ram slotunu kullanmak oyunlarda fps artışı yerine kayıp getiriyor haberiniz olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,351
Üyeler
173,490
Son üye
vanera
Geri