Sleepyhead12957
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Sizce msi pro a620m-e anakart 7800x3d kullanılabilirmi nasıl olur sıvı soğutma ile?
Anakart düşük kalır, sonra kasma kısma ile uğraşır durursun. En kötü vrm soğutmalı bir şey al.
.sıkıntı aldım bile iade edebilirmiyim bilmiyorum
Yani normal günlük işlerde bir şey olmaz da belki bazı oyunlarda veya strest testleri, blenders/renders fln ne işlemci gücünü tam kullanımda sorun olabilir. Bir de overclock yapamazsın a620 kartlar pek uygun değil. İade olur, iptal olur, daha iyi anakart alabilirsin, bütçene bağlı.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sıkıntı aldım bile iade edebilirmiyim bilmiyorum çokmu kötü çalışır?
yetmeyebilir hocam o kart açmadıysan iade etMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sıkıntı aldım bile iade edebilirmiyim bilmiyorum çokmu kötü çalışır?
İade ettim gigabyte b650 aldımyetmeyebilir hocam o kart açmadıysan iade et
500 daha verip b650m aldımYani normal günlük işlerde bir şey olmaz da belki bazı oyunlarda veya strest testleri, blenders/renders fln ne işlemci gücünü tam kullanımda sorun olabilir. Bir de overclock yapamazsın a620 kartlar pek uygun değil. İade olur, iptal olur, daha iyi anakart alabilirsin, bütçene bağlı.
yetmeyebilir hocam o kart açmadıysan iade
Msi websitesinde am5 6000mhz diyo anakartan anlamıyan alıyo araştırmasam ikiliyi iade edemicektim kazık yicektim saçmayetmeyebilir hocam o kart açmadıysan iade et
500 farka 650 çipsetli daha iyi oldu hocamİade ettim gigabyte b650 aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
500 daha verip b650m aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Msi websitesinde am5 6000mhz diyo anakartan anlamıyan alıyo araştırmasam ikiliyi iade edemicektim kazık yicektim saçma