MSI A750GL PCIE5 750W 80+ Gold Full Modüler Güç Kaynağı ses sorunu

Bir şey yapmana gerek yok. O şekilde kalacak. CW zararlı bir şey değil. Sadece ses çıkartır sürekli olarak. İade alacaklarınıda sanmıyorum.
birisi GPU " m çöp oldu demişti birisi psu durdu demişti ondan biraz gerginim

birisi GPU " m çöp oldu demişti birisi psu durdu demişti ondan biraz gerginim
CW'den dolayı GPU çöp olmaz. O MSI'ın(CWT) ucuzluğundan kaynaklı. Veya üretim aşamasında sana tam kaplanmamış bobinler geldi. Bobinler düzgün şekilde yalıtılırsa CW sesi çıkmaz ortaya.

CW'den dolayı GPU çöp olmaz. O MSI'ın(CWT) ucuzluğundan kaynaklı. Veya üretim aşamasında sana tam kaplanmamış bobinler geldi. Bobinler düzgün şekilde yalıtılırsa CW sesi çıkmaz ortaya.
iade de edemicem yani kullanmak zorundamıyım

5k para verdik bide ucuz olsa hadi neyse de 5k verip de boyle olması can sıkıyor bide kalitesiz diyon

O seri zaten fiyatını hak etmeyen bir seri. O fiyata göre iç bileşenleri kötü.
yaptık o zaman bi hata yapcak bişi yok ama zaten baktıhımdada 5k en full psu bu var dı

MSI A750GL PCIE5 750W 80+ Gold Full Modüler Güç Kaynağı bildiğiniz ses var kasa kapalı iken bile nasıl derseniz ya böyle rulman sesi ya da elektirik bu ne RİSK! var mı bu nedir ürün 0 1 2 ay oldu alalı
Kaçak fan kullanmışlar bildiğiniz maalesef sırf ses sorunundan insanın iade edesi geliyor

Bir yılı geçti aynı psu sistemde takılı ses vs. gibi sorunları yok.

Geri