MSI A750GL PCIE5 750W 80+ Gold Full Modüler Güç Kaynağı ses sorunu

Zangetsuu

80+
Reaksiyon skoru
37
MSI A750GL PCIE5 750W 80+ Gold Full Modüler Güç Kaynağı bildiğiniz ses var kasa kapalı iken bile nasıl derseniz ya böyle rulman sesi ya da elektirik bu ne RİSK! var mı bu nedir ürün 0 1 2 ay oldu alalı

MSI A750GL PCIE5 750W 80+ Gold Full Modüler Güç Kaynağı bildiğiniz ses var kasa kapalı iken bile nasıl derseniz ya böyle rulman sesi ya da elektirik bu ne RİSK! var mı bu nedir ürün 0 1 2 ay oldu alalı
sanırım yaygın bir sorunu @K1dot ahanda bu gardaşım da yaşıyor ses sorununu.

coil whine sesidir muhtemmelen occt üzerinden power test yaptınız mı veya benzerini

Aynı psu var bende 5 6 ay oldu 0 sorun

Bilgisayar kapalı bile olsa PSU'da hala güç olur. Bobinler titreşiyordur. Zararlı değil.

Bilgisayar kapalı bile olsa PSU'da hala güç olur. Bobinler titreşiyordur. Zararlı değil.
bildiğiniz elektirik sesi gibi veya rulman yt baktıhıma göre herkes coil whine demiş fan sesi değil ama onunla karıştırmayın elektirik sesi gibi

850 watt olanı var ses yok bende occt test yaptım

şuan ses azalmış bile olsa hala o ses devam etmekte
ses bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yt aynsını yaşayan birini buldum model de aynı

Yani gelebilir boştaykende. Sesin videosunu atabilme şansınız var mı?
zararı varmı sence

şuan ses azalmış bile olsa hala o ses devam etmekte
ses bu

yt aynsını yaşayan birini buldum model de aynı

zararı varmı sence
CW'ye benziyor. Eğer öyleyse bir zararı yok

Geri