msi afterburner bilgi ??

Reaksiyon skoru
8
Merhaba sistemdeki fps değerlerini ölçmek için msi afterburner'i kurdum ama ekrana verme kısmında fps değeri için tik işaretti yok ne yapmalıyım ?

Ayarlarda izlemeye geldin mi ordan istediklerine çift tıklayıp OSD'de göstere basıcaksın tik yok ise,bir defa tike sağ tıklayıp tekrardan osdde göstere basıcaksın.

Ekran görüntüsü atabilirmisin?

Ek Açıklama 2020-07-16 163416.png

RivaTuner dı galiba onu kurdun mu ?
Sıfırdan bir kurulum yaparmısın ama herşeyi kur.

bu kadar kolay mıydı? teşekkür ederim bir yerde hata yaparım diye çekniyordum :D
Rica ederim. Ayriyetten cpu usagela temperature'ı üstüne yaz dersen ikisini aynı satırda gösterir. Ekranda çok yer kalamaz.

bu kadar kolay mıydı? teşekkür ederim bir yerde hata yaparım diye çekniyordum :D
Ben yazmıştım ama görmemişsin galiba :) " Ayarlarda izlemeye geldin mi ordan istediklerine çift tıklayıp OSD'de göstere basıcaksın tik yok ise,bir defa tike sağ tıklayıp tekrardan osdde göstere basıcaksın. "

Ben yazmıştım ama görmemişsin galiba :) " Ayarlarda izlemeye geldin mi ordan istediklerine çift tıklayıp OSD'de göstere basıcaksın tik yok ise,bir defa tike sağ tıklayıp tekrardan osdde göstere basıcaksın. "
FPS orda hiç aktif değil. Benim söylediğim tik'ten sonra ancak sizin dediklerinizi uygulayabilir.

Geri