Bilgi ekranı kısmı açık mıAçmam gereken bir ayar felan mı var bulamadım?
Dediğinizi yaptım ancak halen göremiyorum. Forza ve Mc de göstermiyor. Normlade youtube de bile gösterirdi. Başka bir şey olabilir mi?Gösterdiğim şekilde yaparsanız gözükecektir.
Ayarlara girelim.
Alıntıyı görüntüle
İzleme bölümüne gelin.
Alıntıyı görüntüle
Görmek istediğiniz ayarın tik işareti açık olacak ve OSD'de göster (Bilgi Ekranı) seçeneğini seçmeniz gerekiyor
Alıntıyı görüntüle
Uygulamayı silip tekrardan yükleyebilir misiniz?Dediğinizi yaptım ancak halen göremiyorum. Forza ve Mc de göstermiyor. Normlade youtube de bile gösterirdi. Başka bir şey olabilir mi?
Yüklerken riva turner'ı kurmasına izin verin.
Onunla alakalı değil eğer riva'yı yüklemese youtubede'de göremezdi.Yüklerken riva turner'ı kurmasına izin verin.
orada da gözükmüyor zaten. Tekrar oku yanlış anlamışsınOnunla alakalı değil eğer riva'yı yüklemese youtubede'de göremezdi.
Bu sefer dikkat ettim izin verdim. Kontrol edebilir miyim yükleyip yüklemediğiniYüklerken riva turner'ı kurmasına izin verin.
Yüklediysen değerler gözükür ama program ekle kaldırdan kontrol edebilirsin.orada da gözükmüyor zaten. Tekrar oku yanlış anlamışsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sefer dikkat ettim izin verdim. Kontrol edebilir miyim yükleyip yüklemediğini