Msı afterburner hiçbir ayarını kullanamıyorum ne yapmam lazım

hyquer

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar msı afterburner indirdim ama hiçbir özelliğini kullanamıyorum sorun ne olabilir ?

Ekler

• Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    182 KB · Hit: 65
hocam ekran kartınız olmayabilirmi? :ROFLMAO: birde driver yoluylada olabilir gidin driveri kontrol edin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartınız nedir?

Eğer bir onboard ekran kartı ise gözükmez

hocam çok bilgim yok silip yeniden yükledim ama aynı şekilde bir şey değişmedi driver sürücülerinde bi hata vardır derken birazdaha konuyu açar mısın
hocam o zaman ya msi afderburner indirirken bir sorun oluştu yada driver sürücülerinde bir hata var belkide güncelleme gerekiyor eğer her şey tamsa gidin msi afterburneri birdaha silin

hocam çok bilgim yok silip yeniden yükledim ama aynı şekilde bir şey değişmedi driver sürücülerinde bi hata vardır derken birazdaha konuyu açar mısın
hocam driver dediğim şey ekran kartını çalıştıran şey gibi bir şey driver olmadan ekran kartı görüntü verebilir ama çalışmaz hiçbir şekilde bir performans sağlamaz mesela driver olarak ben bilgisayarı ilk aldığım zaman asus gpu tweakll yüklemişdim 2020dede daha iyi bir driver kullanmak için amd radeon sofware indirmiştim tabi silmedim asusuda neyse anlamışsınızdır size gereken asus yada nvidia bir driver driver yüklemeyide internetten izleyerek bulabilirsiniz görüntü gidebilir birkaç sorun olabilir eğer öyle bir şey olursa bekleyin korkmayın aynısı banada olmuştu yersiz şekilde çork korkmuştum siz korkmayın bir sorun yaşanacağını sanmıyorum

hocam son driveride indirip kurdum ama hala aynı şekilde hiçbir ayarla oynayamıyorum
hocam driver dediğim şey ekran kartını çalıştıran şey gibi bir şey driver olmadan ekran kartı görüntü verebilir ama çalışmaz hiçbir şekilde bir performans sağlamaz mesela driver olarak ben bilgisayarı ilk aldığım zaman asus gpu tweakll yüklemişdim 2020dede daha iyi bir driver kullanmak için amd radeon sofware indirmiştim tabi silmedim asusuda neyse anlamışsınızdır size gereken asus yada nvidia bir driver driver yüklemeyide internetten izleyerek bulabilirsiniz görüntü gidebilir birkaç sorun olabilir eğer öyle bir şey olursa bekleyin korkmayın aynısı banada olmuştu yersiz şekilde çork korkmuştum siz korkmayın bir sorun yaşanacağını sanmıyorum

hocam son driveride indirip kurdum ama hala aynı şekilde hiçbir ayarla oynayamıyorum
Çok garip hocam cidden ekran kartında fiziksel bir zarar olabilir? hiç bilgisayarcıya götürdünüzmü? bilgisayarı bütün olarakmı aldınız bir bilgisayarcıyamı yaptırdınız yoksa kendinizmi topladınız

Bütün olarak aldım

Çok garip hocam cidden ekran kartında fiziksel bir zarar olabilir? hiç bilgisayarcıya götürdünüzmü? bilgisayarı bütün olarakmı aldınız bir bilgisayarcıyamı yaptırdınız yoksa kendinizmi topladınız
Kasamın önünde 1 fan var daha çok fps oyunları oynuyorum pc fazla mı ısınıyor yoksa normal mi onu merak ediyorum ona göre ek fan alıcam 1 aydır uğraşıyorum bu program için ama bi türlü çalıştıramadım başka bi yolu var mıdır oyunda cpu sıcaklığını fln görebileceğim

Bütün olarak aldım

Kasamın önünde 1 fan var daha çok fps oyunları oynuyorum pc fazla mı ısınıyor yoksa normal mi onu merak ediyorum ona göre ek fan alıcam 1 aydır uğraşıyorum bu program için ama bi türlü çalıştıramadım başka bi yolu var mıdır oyunda cpu sıcaklığını fln görebileceğim
hocam dua edelim ekran kartınız yanmamıştır bu zamanda kart bulmak çok zordur eğer ekran kartı tam yükte çalıştıysa ve bu yüzden yandıysa çok üzücü olur sanmıyorum bunun olacağını ama düşükte olsa böyle bir ihtimal var

bunu anlamanın bir yolu var mı
aslında yanma olasılığı çok düşük çünkü görüntü alabiliyorsunuz eğer apu bir işlemci kullanmıyorsanız hiçbir sorun yok ki apu işlemciniz olsa bile ekran kartının görüntü verebilmesi için apu işlemcinin görüntü verme özelliğinin devre dışı olması gerekiyor yani çok büyük ihtimalle sorun ısınma kaynaklı değil

resim_2021-04-11_001332.png
abi sen burdan ayarlara gidebiliyorsan git buradan izleme kısmına geç ve görmek istediğin şeyleri OSDde göster diyerek aç daha sonra bir oyuna geç ve riva tuner programınıda aç yoksa eğer yükle eğer ayarlar açılmıyorsa yada oyundan fps işlemci bilgileri gibi bilgiler gelmiyorsa sorun msi programındadır eğer değilse ve işlemcinin gücü fps vs gösteriyorsa bu iş beni aşar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,924
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri