Neler Yeni

Yardım MSI Afterburner ile laptobu nasıl test edeceğim?

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Arkadaşlar 4060lı excaliburum bugün geldi kurulumunu yaptım. Şimdi test etmek istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim sorunsuz çalıştığına emin olmak için

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Afterburner ile test edilmez hocam. Ekran kartınız yük altındaki performansını ve sıcaklığını test etmek için Furmark İşlemciniz tek çekirdek ve çoklu çekirdek performansını test etmek için Cinebench R20 ve R23 SSD nin performansını test etmek ve sağlığını kontrol etmek için Crystaldiskinfo ve Crystaldiskmark8 i kullanabilirsiniz.

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Msi afterburer ayarlarını yapman lazım hangi değerleri görmek istiyorsan tek tek açmalısın uğraşmak istemiyorsan

Nvidia experience indirip windowz + z tuşlarına basıp hud ayarlarından performans değerlerini açarak oyun içi değerleri görebilirsin işini fazlasıyla görür

talha_s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Talha
Afterburner ile test edilmez hocam. Ekran kartınız yük altındaki performansını ve sıcaklığını test etmek için Furmark İşlemciniz tek çekirdek ve çoklu çekirdek performansını test etmek için Cinebench R20 ve R23 SSD nin performansını test etmek ve sağlığını kontrol etmek için Crystaldiskinfo ve Crystaldiskmark8 i kullanabilirsiniz.
Ben bu testleri yaptım , değerler normal çıkmasına rağmen valorant düşük FPS alıyorum ne yapmam lazım?

Top Bottom