- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 14k fiyatı şaka mısın ?Resmen dalga geçiyor. Nasıl bir yer oldu burası böyle?
Hocam 14k fiyatı şaka mısın ?Resmen dalga geçiyor. Nasıl bir yer oldu burası böyle?
Çok iyi fiyat hemen al kaçırmaHocam 14k fiyatı şaka mısın ?
Dostum 20k görünüyordu bizde, yandaki sözde indirimi görmedim bunun için özür dilerim; fakat 14k yine de pahalı. Tepkimi biraz daha hafifleterek devam ettiriyorum. 1k-2k üzerine çok daha iyi sistemler gördük.Hocam 14k fiyatı şaka mısın ?
14 k ya iyi değil mi ? Her yerde 20-22kÇok iyi fiyat hemen al kaçırma
Estağfurullah hocam önemli değil. Benim açtığım konu da yanlış anlaşıldı. Ben 14k fiyatı görünce güzeldir diye düşündüm. Diğer bir çok sitede 20-22k fiyatı dolaşıyor. Yatırım amacıyla alınabilir mi diye düşündüğüm için açtım aslında konuyuDostum 20k görünüyordu bizde, yandaki sözde indirimi görmedim bunun için özür dilerim; fakat 14k yine de pahalı. Tepkimi biraz daha hafifleterek devam ettiriyorum. 1k-2k üzerine çok daha iyi sistemler gördük.
Çok aşırı pahalı değil 14k ama yine de alınmaz. Ha ikinci eldeki kazıkçılardan alacağına bu alınır. Amazon var arkasında. Ama yine de F/P ürünü değil. Bir de konu açarken fiyat bilgisi girmen gerekirdi, benim gibi görenler çok oldu.14 k ya iyi değil mi ? Her yerde 20-22k
Mesaj otomatik birleştirildi:
Estağfurullah hocam önemli değil. Benim açtığım konu da yanlış anlaşıldı. Ben 14k fiyatı görünce güzeldir diye düşündüm. Diğer bir çok sitede 20-22k fiyatı dolaşıyor. Yatırım amacıyla alınabilir mi diye düşündüğüm için açtım aslında konuyu
14k ya alınıp 17-18e satılmaz mı ? Kâr amacı ile ?1660 Super mi kaldı? 5000 serisi gelecek.
Satılır doğru alayım hemen.14k ya alınıp 17-18e satılmaz mı ? Kâr amacı ile ?
Ben de aldım. 18'den satıp seni geçicem.Teşekkür ederim kardeş 4 tane aldım 20 binden 14e düşmüş altışardan 24 bin lira kârdayım birini kendim kullansam kalan üçünü de yetişemeyen ben gibi garibanlara 14den değil 20den de değil de 16 binden satsam miss gibi hem sevap kazanırım hem bara
Ya aga niye dalga geçiyonuz kiTeşekkür ederim kardeş 4 tane aldım 20 binden 14e düşmüş altışardan 24 bin lira kârdayım birini kendim kullansam kalan üçünü de yetişemeyen ben gibi garibanlara 14den değil 20den de değil de 16 binden satsam miss gibi hem sevap kazanırım hem bara
Dalga geçmiyorum al satçılar kaçırmasın bence ama yine de yatırım tavsiyesi değildirYa aga niye dalga geçiyonuz ki
Valla satmak için aldım. 2-3 k kar edersem keyfim gıcır hahahDalga geçmiyorum al satçılar kaçırmasın bence ama yine de yatırım tavsiyesi değildir
DA forumundaki resmi MSI Türkiye isimli üye ile bir akrabalığın olabilirmi