Neler Yeni

Msi Amazon Harika fırsat

Cesur49

80+ Bronze
Hocam 14k fiyatı şaka mısın ?
Dostum 20k görünüyordu bizde, yandaki sözde indirimi görmedim bunun için özür dilerim; fakat 14k yine de pahalı. Tepkimi biraz daha hafifleterek devam ettiriyorum. 1k-2k üzerine çok daha iyi sistemler gördük.

Sansurcod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Furkan
Çok iyi fiyat hemen al kaçırma
14 k ya iyi değil mi ? Her yerde 20-22k
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum 20k görünüyordu bizde, yandaki sözde indirimi görmedim bunun için özür dilerim; fakat 14k yine de pahalı. Tepkimi biraz daha hafifleterek devam ettiriyorum. 1k-2k üzerine çok daha iyi sistemler gördük.
Estağfurullah hocam önemli değil. Benim açtığım konu da yanlış anlaşıldı. Ben 14k fiyatı görünce güzeldir diye düşündüm. Diğer bir çok sitede 20-22k fiyatı dolaşıyor. Yatırım amacıyla alınabilir mi diye düşündüğüm için açtım aslında konuyu

Cesur49

80+ Bronze
14 k ya iyi değil mi ? Her yerde 20-22k

Estağfurullah hocam önemli değil. Benim açtığım konu da yanlış anlaşıldı. Ben 14k fiyatı görünce güzeldir diye düşündüm. Diğer bir çok sitede 20-22k fiyatı dolaşıyor. Yatırım amacıyla alınabilir mi diye düşündüğüm için açtım aslında konuyu
Çok aşırı pahalı değil 14k ama yine de alınmaz. Ha ikinci eldeki kazıkçılardan alacağına bu alınır. Amazon var arkasında. Ama yine de F/P ürünü değil. Bir de konu açarken fiyat bilgisi girmen gerekirdi, benim gibi görenler çok oldu.

Hydranoid

80+ Bronze
Teşekkür ederim kardeş 4 tane aldım 20 binden 14e düşmüş altışardan 24 bin lira kârdayım birini kendim kullansam kalan üçünü de yetişemeyen ben gibi garibanlara 14den değil 20den de değil de 16 binden satsam miss gibi hem sevap kazanırım hem bara

14k ya alınıp 17-18e satılmaz mı ? Kâr amacı ile ?
Satılır doğru alayım hemen.

Teşekkür ederim kardeş 4 tane aldım 20 binden 14e düşmüş altışardan 24 bin lira kârdayım birini kendim kullansam kalan üçünü de yetişemeyen ben gibi garibanlara 14den değil 20den de değil de 16 binden satsam miss gibi hem sevap kazanırım hem bara
Ben de aldım. 18'den satıp seni geçicem.

Bu al-satcılara vergi getireceksin görecekler al-satı, ota cicege her yerde al-sat soruyorlar, bir bitmediler. Ben cimere yazayım en iyisi bugun akıllarına soksak 3-4 seneye yasa haline gelir kurtuluruz.

Sansurcod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Furkan
Ya aga niye dalga geçiyonuz ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,213
Üyeler
163,969
Son üye
Vlcyy
Top Bottom