MSİ ANAKART İNDİRİMİ

N11 de 5.299TL. Gerçekten fiyatı çok cazip geldi. Daha önce intel sistem kullandım Amd ye geçmek istiyorum ama deneyelimli arkadaşlar önerir misiniz bu anakartı?

N11 de 5.299TL. Gerçekten fiyatı çok cazip geldi. Daha önce intel sistem kullandım Amd ye geçmek istiyorum ama deneyelimli arkadaşlar önerir misiniz bu anakartı?
Kanka şöyle söyliyim AMD kendini çok geliştirdi firmanın hareketleri tüketicisini düşünür çizgide ve ben artık intel kullanmıyorum kullanmamda büyük ihtimal mimarilerini değiştirirlerse bakarız anakart çok güzel ama m2 ssd felan kaç tane takıcaksın kablolamada sadece küçük yerde uğraşacağın için sorun olur yoksa performans olarak bi eksiği olmaz :)

Kanka şöyle söyliyim AMD kendini çok geliştirdi firmanın hareketleri tüketicisini düşünür çizgide ve ben artık intel kullanmıyorum kullanmamda büyük ihtimal mimarilerini değiştirirlerse bakarız anakart çok güzel ama m2 ssd felan kaç tane takıcaksın kablolamada sadece küçük yerde uğraşacağın için sorun olur yoksa performans olarak bi eksiği olmaz :)
2 adet ancak takarım diye düşünüyorum. İşlemci olarakta ryzen 7 7800x3d alacağım ama 9 serisini beklesek mi sizce?

Ben şuan vızır vızır 7950x3D arıyorum seriyi beklemek belki mantıklı olur ama yaşadığımız ülke türkiye bugün 20.000 olan bir malzemeyi daha iyisi çıkıp bu gözden düşündeye kadar bekliyim dediğinizde 24.000 birime kadar çıkan ürün düşe düşe 21-22.000 seviyelerine düşüyor yani demek istediğim güzel bir anlık indirim bulursanız hemen mal almanızı öneririm bekleyen beklediğiyle kalıyor malesef

Anakart, bileşen kalitesi olarak üst düzey seviyede, ekstra olarak indirime girmiş, kesinlikle alınır hocam.

Uygun fiyat gibi
Daha ucuzu mevcut

Geri