MSİ APACHE GE70 APACHE PRO Sizce almali mıyım ?

hocam kaçırmayın fakat bu kadar ucuz olmasının bir sebebi vardır bence. Bende bugün ikinci el xpg mekanik klavye aldım 160 tl ye (beleş fiyat) fakat bir tuşu yanmıyordu ve bir tuşuda basmıyordu ve klavyedeki bazı tuşlar silikti

hocam kaçırmayın fakat bu kadar ucuz olmasının bir sebebi vardır bence. Bende bugün ikinci el xpg mekanik klavye aldım 160 TL ye (beleş fiyat) fakat bir tuşu yanmıyordu ve bir tuşuda basmıyordu ve klavyedeki bazı tuşlar silikt

hocam kaçırmayın fakat bu kadar ucuz olmasının bir sebebi vardır bence. Bende bugün ikinci el xpg mekanik klavye aldım 160 TL ye (beleş fiyat) fakat bir tuşu yanmıyordu ve bir tuşuda basmıyordu ve klavyedeki bazı tuşlar silikti
Bende ondan işkilleniyorum, 2.elleri 6 7 k civarında 1050 ekran kartı var diyor birde

hocam almamak en iyisi. Bi sıkıntısı vardır ki adam o fiyata koymuştur kimse koymaz Msi gibi büyük bir firmanın laptopunu o fiyata.
3 yıl olmuş alalı bi tarafı 1 saat sonra ısınıyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam almamak en iyisi. Bi sıkıntısı vardır ki adam o fiyata koymuştur kimse koymaz Msi gibi büyük bir firmanın laptopunu o fiyata.
Ortası ısınıyormuş

Geri