$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
güç limitinin varsayılan hali kaçtı ya D
Sağ üstten sıfırla ayarları ben sana bir ayar vereyim .
güç limitinin varsayılan hali kaçtı ya D
tamam sıfırladım bide güç limitini varsayılana çekip gta v de test ettim 60-65 derecelerde geziniyordu yavaş yavaş tekrar 75 e çıktı ama ilk biraz sevinmiştim DDSağ üstten sıfırla ayarları ben sana bir ayar vereyim .
tamam sıfırladım bide güç limitini varsayılana çekip gta v de test ettim 60-65 derecelerde geziniyordu yavaş yavaş tekrar 75 e çıktı ama ilk biraz sevinmiştim DD
Şimdiki voltaj , bellek ve fan ayarı nasıl peki hocamVoltage (mV) kısmından sağdan olan beş değeri 1031mV yapmışşın sanırım, 1025mV deneyebilirsin o değerleri, artıdan fan hızlarını sıcaklığa göre yükseltebilirsin.
Şimdiki voltaj , bellek ve fan ayarı nasıl peki hocam Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bir forumda görmüştümde fps artışı için 950 den 900e çekin demişti onudamı defaulta alayım ?Bellek voltajına dokunma onda sıkıntı yok, fan ayarlarını biraz daha arttırabilirsin bence.
bir forumda görmüştümde fps artışı için 950 den 900e çekin demişti onudamı defaulta alayım ?
tamamdır teşekkürler.Öyle bir şey yok, 950 de kalsın o stock halde, Bellek markasına göre bellekler OC edilebilir.
tamamdır teşekkürler.
Senin ayarlarla test ettim ancak hata verdi ve pcyi yeniden başlatmamı istedi bende eski ayarlara döndüm :/GPU-Z ile bellek markalarına bak ona göre OC edelim .
Senin ayarlarla test ettim ancak hata verdi ve pcyi yeniden başlatmamı istedi bende eski ayarlara döndüm :/
2050-2100MHz arasına çıkarsam performans yararı mı olur yoksa sıcaklık düşüşü mü ?Demekki o voltajı yemedi o zaman 1031mV da devamke, fan hızını arttır yüksek sıcaklıklar için, belleklere de voltaj vermeden 2050-2100MHz arasına çıkarabilirsin.