Msi B350m pc mate Am4

Reaksiyon skoru
51
arkadaşlar Msi B350m pc mate anakartı almayı düşünüyorum b450m s2h yerine sizce nasıldır kullanan bilgisi olan yorum yapabilir mi

arkadaşlar MSI B350m pc mate anakartı almayı düşünüyorum b450m s2h yerine sizce nasıldır kullanan bilgisi olan yorum yapabilir mi
PC MATE ATX, B450M S2H mATX, yani daha küçük.
Mosfet soğutucuları PC MATE de daha geniş.
Bana göre PC MATE daha donanımlı detaylarına giremiyorum şuan yarın tekrar cevap atacağım.

B350 PC MATE modeli bana daha iyi geldi. Ama Ryzen 4000 serisi çıktığı zaman B350 chipsetli anakartlarda kullanılmama gibi bir durum var. Eğer B350 chipsete Ryzen 4000 serisi desteği gelir ise B350 PC MATE modeline sahip olmak daha avantajlı olacak. Ayrıca B550 chipset'in de çıkması söz konusu.

B350 PC MATE modeli bana daha iyi geldi. Ama Ryzen 4000 serisi çıktığı zaman B350 chipsetli anakartlarda kullanılmama gibi bir durum var. Eğer B350 chipsete Ryzen 4000 serisi desteği gelir ise B350 PC MATE modeline sahip olmak daha avantajlı olacak. Ayrıca B550 chipset'in de çıkması söz konusu.

yani hem 4 ram slotlu hem sli crosfire desteği m2 slotu mosfetlerde soğutucu falan bana çok cazip geldi

yani hem 4 RAM slotlu hem sli crosfire desteği m2 slotu mosfetlerde soğutucu falan bana çok cazip geldi
Gayet sağlam anakart zaten hocam, bana kalırsa tek sorunu eski ve bi' önceki chipset modelini kullanması. Onun dışında başka bir sorunu yok.

Gayet sağlam anakart zaten hocam, bana kalırsa tek sorunu eski ve bi' önceki chipset modelini kullanması. Onun dışında başka bir sorunu yok.

şimdilik 1600af için yeterli diye düşünüyorum piyasanın bu durumunda zaten bi 5 6 sene daha toplayabilceğimi sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,994
Üyeler
187,912
Son üye
Saver
Geri