Neler Yeni

Yardım MSI B450 TomaHawk max kullanan varmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mehmet Ergen
Ben sizi hatırladım, önceden de konu açmıştınız. BIOS güncellemesi sorunu çözmüyorsa isterseniz garantiye gönderebilirsiniz.
hocam şimdi yetkili servisi aradım arkadaki bağlantı ses sistemi için yapılmış garantiye gelen kartların çoğu bu şikayetten geliyormuş bir isterseniz yollayın dedi ama bunun bir arıza olmadığını bu kartların böyle ölduğunu söyledi arkadaki ses çıkı 7+1 ses sistemi için yapılmış ses az gelmesinin normal olduğunu söylediler arkadaki ses çıkışı özel olarak ses sistemleri için tasarlanmış olduğunu söyledi msı yetkili servisi kararsız kaldım garantiye yolluyayımmı yollamayayımmı şimdi arkadaşta test etmiş onunda öyleymiş ses sistemi takınca önde arkada bir fark yaratmıyor hatta arkada ses daha kaliteli ve basları daha sert çıkıyor teknolojide geri kaldığım için bilmiyorum böyle bir özellik varmı bilmiyorum

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
hocam şimdi yetkili servisi aradım arkadaki bağlantı ses sistemi için yapılmış garantiye gelen kartların çoğu bu şikayetten geliyormuş bir isterseniz yollayın dedi ama bunun bir arıza olmadığını bu kartların böyle ölduğunu söyledi arkadaki ses çıkı 7+1 ses sistemi için yapılmış ses az gelmesinin normal olduğunu söylediler arkadaki ses çıkışı özel olarak ses sistemleri için tasarlanmış olduğunu söyledi msı yetkili servisinin kararsız kaldım garatiye yollıyayımmı yollamayayımmı şimdi arkadaşta test etmiş onunda öyleymiş
Eyvallah, normalde de öyle öyleymiş demek ki. Siz bilirsiniz, eğer çok lazımsa yapın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mehmet Ergen
Eyvallah, normalde de öyle öyleymiş demek ki. Siz bilirsiniz, eğer çok lazımsa yapın.
böyle bir teknolojini olduğunu dahi bilmiyordum bende msı yetkili serivisi yalancısıyım sanırım yollamayacağım ses sistemi bağlayıncada arkadan öne göre daha kaliteli ses çıkıyor zaten hyperx kulaklık alacağım kullandığım kulaklıkda biraz kalitesis usb kulaklığa geçince bir problem olmassa yollamam daha 2 haltalık anakart yollardam garantisinin bitmesine 4 5 ay kala yollarım

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
böyle bir teknolojini olduğunu dahi bilmiyordum bende msı yetkili serivisi yalancısıyım sanırım yollamayacağım ses sistemi bağlayıncada arkadan öne göre daha kaliteli ses çıkıyor zaten hyperx kulaklık alacağım kullandığım kulaklıkda biraz kalitesis usb kulaklığa geçince bir problem olmassa yollamam daha 2 haltalık anakart yollardam garantisinin bitmesine 4 5 ay kala yollarım
USB ses kartlı bir kulaklık kullanırsanız sorun yaşamazsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mehmet Ergen
USB ses kartlı bir kulaklık kullanırsanız sorun yaşamazsınız.
anakart çok güzel bilgisayarcıya format attırmaya götürmüştüm adam benimle dalga geçiyordu bu para buna verilirmi diye aynı işlemci ondada varmış aynı ekran kartını takıp fps testi yapınca adam şok oldu 60 fps fark açınca benim sistem

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
anakart çok güzel bilgisayarcıya format attırmaya götürmüştüm adam benimle dalga geçiyordu bu para buna verilirmi diye aynı işlemci ondada varmış aynı ekran kartını takıp fps testi yapınca adam şok oldu 60 fps fark açınca benim sistem
Yalnız anakarttan dolayı FPS artmaz ama o bilgisayarcının da cahilliği beni bitirdi açıkçası. Bu anakarta neden bu kadar para verildiğini anlasaydı böyle bir şey demezdi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mehmet Ergen
Yalnız anakarttan dolayı FPS artmaz ama o bilgisayarcının da cahilliği beni bitirdi açıkçası. Bu anakarta neden bu kadar para verildiğini anlasaydı böyle bir şey demezdi.
oc açtım ben fps o yüzden arttı benle iddaya girmişti 5 fps fark olur diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,301
Üyeler
163,639
Son üye