Ryzen 7 3800x takayım o zamanRyzen 9 3950X de takarsın ama yük altında voltaj düşebilir, veya VRM'ler 100 derece üstü görebilir.
VRM olarak cidden kötü bir anakart zaten, bütçeye bakıldığında pek de bir şey beklemek gerekmiyor.
O anakartı ne zaman almıştın?Ryzen 7 3800x takayım o zaman
Anakartı önce almıstımO işlemciyi alabiliyorsan anakart da alırsın bence. 4 pin cpu girişi var sıkıntılı olabilir.
Ben baskasından aldım garantiye yolladım bios güncellemisler 17.06.2020 tarindeO anakartı ne zaman almıştın?
Bence Ryzen 7 3800X değil de anakartını sat, düzgün bir anakart ve Ryzen 7 3700X al, böyle çok daha iyi olur.Ben baskasından aldım garantiye yolladım bios güncellemisler 17.06.2020 tarinde
Ama iste anakartı ilana koydum ilgilenen yokBence Ryzen 7 3800X değil de anakartını sat, düzgün bir anakart ve Ryzen 7 3700X al, böyle çok daha iyi olur.
Sata bilirsem x570 alcam o yeter diye biliyomBence Ryzen 7 3800X değil de anakartını sat, düzgün bir anakart ve Ryzen 7 3700X al, böyle çok daha iyi olur.
X570 de hangi model?Sata bilirsem x570 alcam o yeter diye biliyom
Reis ilk anakartı satayım o zaman sorayım sanaX570 de hangi model?
Şimdi bana sormadan kafana göre X570 chipsetli anakart alma da sonra "Kötü anakart almışsın." dediğimde üzülme.
Biostar X570GTA bu model nasılX570 de hangi model?
Şimdi bana sormadan kafana göre X570 chipsetli anakart alma da sonra "Kötü anakart almışsın." dediğimde üzülme.
Hah işte, ben sana bu yüzden bana sormadan alma diyorumBiostar X570GTA bu model nasıl
Oke sağolsın ben su anakartı bi satayım hemen sana yazcam reisHah işte, ben sana bu yüzden bana sormadan alma diyorum.
Kötü, önermem.