Neler Yeni

MSİ B450M-A PRO MAX Yeni BETA BİOS çıktı.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,066
İsim
Emre Zengin
Merhaba arkadaşlar bugün MSİ B450M-A PRO MAX'in yeni 7C52v3F1(Beta version) BİOS'u çıktı.
Gelen yenilikler
- Update to AGESA ComboAm4v2PI 1.2.0.7.
- Change the default setting of Secure Boot.
Asıl önemli olay TPM kaynaklı donmalar oluyordu. Bu BİOS sürümüyle bu düzeltildi.
Ek olarak AMD işlemci üstünden sistem kullanan herkes kendi MSİ anakartına 1.2.0.7 sürümünü yüklesin.

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal
Arkadaşlar aynı anakart bendede var alalı 2 yıl oldu hiç güncellemedim Performans olarak bir değişiklik oluyor mu ?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,066
İsim
Emre Zengin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar aynı anakart bendede var alalı 2 yıl oldu hiç güncellemedim Performans olarak bir değişiklik oluyor mu ?
Performans artışı az da olsa olur. İşlemci vb. parçalar için destek verilir. Windows 11 kullanacaksanız kurulumda hata almamanız için ayarlarını otomatik yapıyor. Güncellik her zaman iyidir.

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
B450m s2h içinde AGESA 1.2.0.7. sürümü gelmiş fakat redditte performans sorunu yaşayanlar olmuş o yüzden şimdilik güncellemeyi düşünmüyorum

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Teşekkürler, beklediğim güncelleme buydu ve harici GPU taktığım zaman "amdwddmg" gibi sorun yaşıyorum iki tane aynı ürün denedim ikisi de bu sorunu yapıyor umarım bu güncelleme ile bu da tamamen gitmiş olur.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,066
İsim
Emre Zengin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler, beklediğim güncelleme buydu ve harici GPU taktığım zaman "amdwddmg" gibi sorun yaşıyorum iki tane aynı ürün denedim ikisi de bu sorunu yapıyor umarım bu güncelleme ile bu da tamamen gitmiş olur.
İnşallah düzelir hocam benim tüm sorunlarım AGESA ComboAm4v2PI 1.2.0.5 güncellemesini vermeleriyle birlikte düzeldi. Bu son verdikleri de anlık TPM sorunlarını düzeltmek yayınlandı.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
İnşallah düzelir hocam benim tüm sorunlarım AGESA ComboAm4v2PI 1.2.0.5 güncellemesini vermeleriyle birlikte düzeldi. Bu son verdikleri de anlık TPM sorunlarını düzeltmek yayınlandı.
Ben 1.2.0.3 kullanıyordum gelen güncellemeler hep sorunlu olduğu için kurmadım ve benim BIOS sürümüm siteden silinmişti internette yazılana göre en stabil sürüm oydu. Şuan yeni güncellemeyi yükledim bakalım tekrar sorun yaşacak mıyım...

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Ersin Zorba
Instagram
ersinzorba_
Ben 1.2.0.3 kullanıyordum gelen güncellemeler hep sorunlu olduğu için kurmadım ve benim BIOS sürümüm siteden silinmişti internette yazılana göre en stabil sürüm oydu. Şuan yeni güncellemeyi yükledim bakalım tekrar sorun yaşacak mıyım...
Merhaba, sorun yaşadınız mı?

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eğer zorunda değilseniz AGESA sürümü olarak 1.2.0.3 patch C olan BIOS'ta kalın, 1.2.0.7 ile overclock yaparken özellikle voltaj ile alakalı sıkıntı yaşayan çok var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,889
Üyeler
168,048
Son üye
Deliren Corki
Top Bottom