4133 mhz. Alınabilir bir kart.Merhaba msı b450m-a pro max anakart oc siz RAM hızı ne kadar bilen varmı
Anakart özelliklerinde 4bin küsür tam emin değilim o hıza kadar ram desteği sağladığı yazıyo ama oc ile. Oc siz ne kadar destekliyo onu merak ettimNe sorduğunuzu tam anlayamadım?
Yani aldığın gibi kullanıyosun herhangibi oc yapmadın4133 Mhz. Kendi kullandığım anakart.
Sadece BIOS güncellemesi yaptım. OC yapmadım.Yani aldığın gibi kullanıyosun herhangibi oc yapmadın
Direkt taktığınız gibi 2133mhz çalışıyor diye hatırlıyorum emin değilim. Ama BİOS ayarlarından XMP Profili açarsanız 4133 mhz destekliyor.Onun farkındayım ama galiba o hıza oc ile çıkılıyo diye biliyorum yanılıyomuyum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakart özelliklerinde 4bin küsür tam emin değilim o hıza kadar RAM desteği sağladığı yazıyo ama oc ile. Oc siz ne kadar destekliyo onu merak ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani aldığın gibi kullanıyosun herhangibi oc yapmadın
Anladım teşekkür ederimDirekt taktığınız gibi 2133mhz çalışıyor diye hatırlıyorum emin değilim. Ama BİOS ayarlarından XMP Profili açarsanız 4133 mhz destekliyor.
Kullandığın ram kaç hzSadece BIOS güncellemesi yaptım. OC yapmadım.
Ekran kartı furmark testin kaç derece çıkıyor 15dakikada? Öğrenebilir miyim?Sadece BIOS güncellemesi yaptım. OC yapmadım.
Buradan hepsine bakabilirsin.Ekran kartı furmark testin kaç derece çıkıyor 15dakikada? Öğrenebilir miyim?
Teşekkür ederim.Buradan hepsine bakabilirsin.
Teknoking-2 Sıcaklık - FPS Testleri (Güncellendi.)
Selamlar arkadaşlar, sözünü verdiğim FPS ve sıcaklık testi konusunu açmış bulunmaktayım. Test yapılan sistem parçaları: İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 - Stok fan. Ekran kartı: MSI Radeon RX 5700 MECH GP OC - Stok. Anakart: ASUS B450M-A PRO Kasa: MSI Mag Force 100R İlk olarak boştaki sıcaklık...donanimarsivi.com