NASIL YANI KANKA guncel gelmıyor kiHocam 5000 serisini için bios update yapmaya gerek yok diye biliyorum
Çoğu güncel geliyor.NASIL YANI KANKA guncel gelmıyor ki
4600 MHz'e kadar destekliyor. Güzel bir 3600 MHz ya da 3200 MHz RAM alman yeterlidir.Kaç mhz destekliyor
550 serisi 5000 serisi işlemciler için yapıldı ondan dolayı güncel gelmesi gerekiyorNASIL YANI KANKA guncel gelmıyor ki
5 yıldız üzerinden 5,0 5600X ile kullanıyorum.550 serisi 5000 serisi işlemciler için yapıldı ondan dolayı güncel gelmesi gerekiyor
ama güncel olmadıgını söyleyenlerde olmuş 5600g için falan5 yıldız üzerinden 5,0 5600X ile kullanıyorum.
Türkiye’de 13 Nisan 2022 tarihinde değerlendirildi
Stil: mATXDoğrulanmış Alışveriş
BIOS update etmeye gerek kalmadan 5600X'i görüyor. Kart fiyatına göre gayet iyi. Bu fiyata B550 alıyorsunuz sonuçta.
Sadece 1 adet SYS_FAN bağlantı portu var, dolayısıyla birden fan çoklayıcı kablo kullanmak gerekiyor.
yorumlarda güncelleme gerekmediğini bildirmişler zaten dediğin gibi.
hocam geçen sene nisanda indirimde 1500 e almıştım amazondan şimdi bu fiyata inanılmaz gerçekten5 yıldız üzerinden 5,0 5600X ile kullanıyorum.
Türkiye’de 13 Nisan 2022 tarihinde değerlendirildi
Stil: mATXDoğrulanmış Alışveriş
BIOS update etmeye gerek kalmadan 5600X'i görüyor. Kart fiyatına göre gayet iyi. Bu fiyata B550 alıyorsunuz sonuçta.
Sadece 1 adet SYS_FAN bağlantı portu var, dolayısıyla birden fan çoklayıcı kablo kullanmak gerekiyor.
yorumlarda güncelleme gerekmediğini bildirmişler zaten dediğin gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama güncel olmadıgını söyleyenlerde olmuş 5600g için falan
öyle oluyo anakart kutularıHocalar benim anakart geldi ama kutu da etiket yok. Direkt açtım kutuyu sizde de öyle mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakart poşetinde etiket var