Neler Yeni

❌İndirim Bitti! MSI B550M A-PRO 1.395,70TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Eric Cartman

80+ Bronze
haklısın.Zaten herkese yetecek kadar adamlar stokmu ayarlıcak sanki.Alanda olacak.kaçıranda.Oldu o zaman herkes birşeylere yetişemeyip almıyor.Tek tek yazalım buralara alamadım edemedim.Ben şahsen bıktım alamadık,al-satcılar aldı vs cilerden.Yazanlar bıkmadı helal olsun.Bak yukarıya bir resim ekledim
ya bir de boş boş konuşuyor ağlamıyorum diye. ihtiyacı olanlarmış bilmem ne madem boş boş yorum yapma ilgilenmiyorsan değil mi. ben senin kardeşin değilim diyor komik şey :D

alzisthat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Furkan örnek
ya bir de boş boş konuşuyor ağlamıyorum diye. ihtiyacı olanlarmış bilmem ne madem boş boş yorum yapma ilgilenmiyorsan değil mi. ben senin kardeşin değilim diyor komik şey :D
çoluk çoçuğa laf anlatmakla uğraşamayacağım

alzisthat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Furkan örnek
neden bu kadar kibirlisiniz birbirinize karşı, her an indirim kovalayamazsınız, kovalayan zamanı var diye bakamayana laf edemez, yetişemeyende boş zamanın var diyip laf sokamaz o adama
Çünkü gelişimini tamamlayamamış girdiği triplere baksana oysaki benim lafım ona bile değildi kendi üstüne alınmış garibim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeş boş yapma ve cevap verme sana laf atan olmadı.
Ayrıca yaşın kaç senin de çoluk çocuk diye itham ediyorsun?
Ya hadi uzatma gece 1.5 k lık anakarta sarılda uyu. 2 saattir burda ağlama zırlama diye yazıp duruyorsun çoluk cocuk diyince zoruna gidiyor

Eric Cartman

80+ Bronze
Çünkü gelişimini tamamlayamamış girdiği triplere baksana oysaki benim lafım ona bile değildi kendi üstüne alınmış garibim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya hadi uzatma gece 1.5 k lık anakarta sarılda uyu. 2 saattir burda ağlama zırlama diye yazıp duruyorsun çoluk cocuk diyince zoruna gidiyor
Peki. Ağlamaya devam et sen, boş yere salça olma daha fazla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
abuzittin
haklısın.Zaten herkese yetecek kadar adamlar stokmu ayarlıcak sanki.Alanda olacak.kaçıranda.Oldu o zaman herkes birşeylere yetişemeyip almıyor.Tek tek yazalım buralara alamadım edemedim.Ben şahsen bıktım alamadık,al-satcılar aldı vs cilerden.Yazanlar bıkmadı helal olsun.Bak yukarıya bir resim ekledim
altına imzamı atıyorum. kısmet değilmiş demek zor olmasa gerek

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Beyler satarken garanti faturayı nasıl teslim ediyorsunuz daha önce sıfır ürün satmadım

Birde sistemim yok Amazon olduğu için güvendim sorunlu gelme ihtimali varmı?

5.nesil için bios güncel geliyor dimi bazı kişiler 5600g-5700g takmadım filan yazmışlarda

Can...

80+ Platinum

CEALIUS

80+
Beyler satarken garanti faturayı nasıl teslim ediyorsunuz daha önce sıfır ürün satmadım

Birde sistemim yok Amazon olduğu için güvendim sorunlu gelme ihtimali varmı?

5.nesil için bios güncel geliyor dimi bazı kişiler 5600g-5700g takmadım filan yazmışlarda
Bios güncellemesi lazım sanırım.

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay
Arkadaşlar şuan stok gözüküyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç