Eric Cartman
80+ Bronze
ben de 3 tane aldım B450M anakartlar 1700tlden başlıyor çok komik bir fiyat bence bubiraz abartı mı olmuş
ben de 3 tane aldım B450M anakartlar 1700tlden başlıyor çok komik bir fiyat bence bubiraz abartı mı olmuş
Ekran kartına para biriktiriyordum şuan gözüme çok güzel göründü.MSI B550M A-PRO DDR4 Bellek, Sockel AM4 CPU, AMD, 3600 W, Micro ATX, PCI Express, USB, HDMI : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI B550M A-PRO DDR4 Bellek, Sockel AM4 CPU, AMD, 3600 W, Micro ATX, PCI Express, USB, HDMI : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hakkı 3300 değil. O abartılmış fiyat. 3500e zaten düz b550 a pro modeli satılıyor.çok iyi fiyat gerçekten tr de 3,300 :O
16 tane kalmış.stok nasıl hala bitmedi onu anlamadım
Hocam hiççç yoktan ennnn ucuz 1500den gider. Kısa günün kârıbiraz abartı mı olmuş
webte sürekli 4 adet görünüyor nerden bakıyorsunuz16 tane kalmış.
al sata gider mi ?ben de 3 tane aldım B450M anakartlar 1700tlden başlıyor çok komik bir fiyat bence bu
Sepet kısmında yazıyor anlık olarak ne kadar kaldığı bende şuan 11 tane görünüyor. 10 oldu.webte sürekli 4 adet görünüyor nerden bakıyorsunuz
ben gider diye düşünerek 3 tane aldım tercih sizinal sata gider mi ?
evet şimdi gördüm 8 adet kalmış şu andaSepet kısmında yazıyor anlık olarak ne kadar kaldığı bende şuan 11 tane görünüyor. 10 oldu.
böyle ürünlerde gitmez ki hacı ya baksana cok satılanlarda 1.sıradaya girmiş hemen sahibinden hemen dolar simdi bu anakarttanben gider diye düşünerek 3 tane aldım tercih sizin
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet şimdi gördüm 8 adet kalmış şu anda