Bende daha demin aldım bidaha bu fiyata düşmez.Arkadaşlar Msi B550m Mortar 1500tl ye düşmüş. r5 5600 Rx6750xt sistem topluyorum sizce alınır mı? Micro Atxmiş bu sorun çıkarır mı? Ne gibi dezavantajları var Micro Atx in? Micro atx alınmalı mı?
Hocam o kadar bütçem yok maalesef max 1500 civarı. Peki bu b550m mortarda 1 tane mi m2 ssd yuvası var?ATX kasa varsa küçük duruyor sadece hiç bir dezavantajı yok oldukça dolu ve güzel bir anakart. B550 tomahawkın küçük hali.
Eğer Atx istiyorsan 2500'e b550 gaming edge wifi kaçırma.
![]()
MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI AMD B550 5100 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI AMD B550 5100 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
mAtx olması dezavantaj sağlar mı?Hemen al geç. Piyasadaki en soğuk b550lerden.
@RevDeisDou hocam da katılacaktır.
2 tane var m.2 slotuHocam o kadar bütçem yok maalesef max 1500 civarı. Peki bu b550m mortarda 1 tane mi m2 ssd yuvası var?
2 tane var m.2 slotu
Hemen al geç. Piyasadaki en soğuk b550lerden.
@RevDeisDou hocam da katılacaktır.
ATX kasa varsa küçük duruyor sadece hiç bir dezavantajı yok oldukça dolu ve güzel bir anakart. B550 tomahawkın küçük hali.
Eğer Atx istiyorsan 2500'e b550 gaming edge wifi kaçırma.
![]()
MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI AMD B550 5100 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI AMD B550 5100 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bende daha demin aldım bidaha bu fiyata düşmez.
sağlamaz. Önemli olan gücü.mAtx olması dezavantaj sağlar mı?
hayırlı olsun güzel anakart çok yakışıklıBende daha demin aldım bidaha bu fiyata düşmez.
mAtx in boyuttan başka farkı var mı Atx lere göre? Bakıyorum da Atx anakartlar 2000tl nin üzerinde. Bu bütçeye mAtx alınabiliyor ozaman. Kasada kötü durur mu?Al al mortar iyidir 2500e çıkamıyorsan. Yani 2000e kadar alabileceğin daha iyi bir anakart yok zaten.
yani uzunluk olarak atx anakartlardan küçük tek farkı o ama boyutundan dolayı güyük soğutucu varsa gpu ile temas edebilir bunu göz önüne alarak almanı tavsiye ederimArkadaşlar Msi B550m Mortar 1500tl ye düşmüş. r5 5600 Rx6750xt sistem topluyorum sizce alınır mı? Micro Atxmiş bu sorun çıkarır mı? Ne gibi dezavantajları var Micro Atx in? Micro atx alınmalı mı?