Pala
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 627
e ticaret mağazan var o zaman agaHer ürünü almıyorum. İhtiyaca ve talebe göre.
e ticaret mağazan var o zaman agaHer ürünü almıyorum. İhtiyaca ve talebe göre.
Hayır. Çevre geniş diyelim.e ticaret mağazan var o zaman aga
kanka insanlar neden böyle bronz veya silver olmaya çalışıyor ?Taçı modlar foruma yardımlara bağlı olarak uygun gördüğüne veriyor. Geçen taç etkiliğinde Emre'ye ve İbrahim abiye verdiler. Emre'de sonradan mod oldu zaten![]()
Al-satta ne e-ticareti aga. Sahibinden vb. platformlardan satıyor.vayyyyyy o zaman e ticaret fln da yapıyor ucuza alıp 300tl kar koyup satıyor öyle mi
Kral oldugu icin forum yonetimi tacini takdim ediyor. Saka maka adam mukemmel indirimleri hicbir sey karsiliginda bizimle paylasiyor, tekrardan ellerin dert gormesin abi.taç fln varda ondan dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neden sürekli indirim paylaşıyorsunki site sana aylık ücret fln veriyormu
Valla bence güzel duruyor. Bir amacı yok. Ben hiç takmıyorum. Birçok konuda yardım ettiğim için kendiliğinden kasılıyor zaten.kanka insanlar neden böyle bronz veya silver olmaya çalışıyor ?
aga eğer satamazzsa iade fln ediyordur mantıklı aslındaKral oldugu icin forum yonetimi tacini takdim ediyor. Saka maka adam mukemmel indirimleri hicbir sey karsiliginda bizimle paylasiyor, tekrardan ellerin dert gormesin abi.
aga yaş kaçtıValla bence güzel duruyor. Bir amacı yok. Ben hiç takmıyorum. Birçok konuda yardım ettiğim için kendiliğinden kasılıyor zaten.
Her kör satıcının kör alıcısı vardır dostum. Ben satılmayacak ürünü almıyorum zaten. Dediğim gibi arz talep meselesi. Çevremden gelip şu lazım falan diyorlar o şekilde alıyorum.aga eğer satamazzsa iade fln ediyordur mantıklı aslında
anladım çevren seni pc ci gibi bir şey sanıyor keşke benimde çevrem olsaHer kör satıcının kör alıcısı vardır dostum. Ben satılmayacak ürünü almıyorum zaten. Dediğim gibi arz talep meselesi. Çevremden gelip şu lazım falan diyorlar o şekilde alıyorum.
19aga yaş kaçtı
üni okuyonmu hocam
seni biraz tanımak istedimde
Lise son. YKS'ye gircem.üni okuyonmu hocam
bende hedef ne ders işleri nasıl gidiyor ben mezuna kalıcamLise son. YKS'ye gircem.