❌İndirim Bitti! MSI B550M PRO VDH Wi-Fi 2599 TL🔥

Taçı modlar foruma yardımlara bağlı olarak uygun gördüğüne veriyor. Geçen taç etkiliğinde Emre'ye ve İbrahim abiye verdiler. Emre'de sonradan mod oldu zaten :)
kanka insanlar neden böyle bronz veya silver olmaya çalışıyor ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala
taç fln varda ondan dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neden sürekli indirim paylaşıyorsunki site sana aylık ücret fln veriyormu
Kral oldugu icin forum yonetimi tacini takdim ediyor. Saka maka adam mukemmel indirimleri hicbir sey karsiliginda bizimle paylasiyor, tekrardan ellerin dert gormesin abi.

kanka insanlar neden böyle bronz veya silver olmaya çalışıyor ?
Valla bence güzel duruyor. Bir amacı yok. Ben hiç takmıyorum. Birçok konuda yardım ettiğim için kendiliğinden kasılıyor zaten.

• Beğen
Kral oldugu icin forum yonetimi tacini takdim ediyor. Saka maka adam mukemmel indirimleri hicbir sey karsiliginda bizimle paylasiyor, tekrardan ellerin dert gormesin abi.
aga eğer satamazzsa iade fln ediyordur mantıklı aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla bence güzel duruyor. Bir amacı yok. Ben hiç takmıyorum. Birçok konuda yardım ettiğim için kendiliğinden kasılıyor zaten.
aga yaş kaçtı

aga eğer satamazzsa iade fln ediyordur mantıklı aslında
Her kör satıcının kör alıcısı vardır dostum. Ben satılmayacak ürünü almıyorum zaten. Dediğim gibi arz talep meselesi. Çevremden gelip şu lazım falan diyorlar o şekilde alıyorum.

• Beğen
Her kör satıcının kör alıcısı vardır dostum. Ben satılmayacak ürünü almıyorum zaten. Dediğim gibi arz talep meselesi. Çevremden gelip şu lazım falan diyorlar o şekilde alıyorum.
anladım çevren seni pc ci gibi bir şey sanıyor keşke benimde çevrem olsa

Geri