Etobaba
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 856
@Ckribrahim hocam modem önerir misin ?
Tamamdır teşekkür ederim sipariş verdim bitane 2350 ye gelmiş olduBu rgb 240mm daha iyisini bulursun. Arctic için kasa önemli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Her ay 250
Anlamıyorum.@Ckribrahim hocam modem önerir misin ?
Sistem tVar, kendi sitesinden de bakabilirsin
![]()
B550M PRO-VDH WIFI
Best AMD AM4 B550 MATX motherboard, lightning PCIe 4.0, lightning M.2, USB 3.2 Gen 1, M.2 heatsink, wifi AC, powerful overclocking, MSI PROwww.msi.com
Ben de toplamayı düşündüm ama 2-3 hafta sonraya planlıyordum.Bu şekilde yapmak da mantıklı geldi şimdi ama beklesem mi benim sisteme bu kart fazla mı kaçar acaba? Ya da tekrar girer mi indirme.3 ay ertelemeli 2 tane aldım bakalım sistem toplarız 3 ay sonraya kim öle kim kala
fiyatların düşeceğini sanmamSistem t
Ben de toplamayı düşündüm ama 2-3 hafta sonraya planlıyordum.Bu şekilde yapmak da mantıklı geldi şimdi ama beklesem mi benim sisteme bu kart fazla mı kaçar acaba? Ya da tekrar girer mi indirme.
Açıkçası kasası çöp diyebilirim eski bir kasa siz ne önerirsiniz acaba soğutma olarakBu rgb 240mm daha iyisini bulursun. Arctic için kasa
Şu ara indirime ne girerse alıp toplamaya bak bu fiyatlara tekrar düşer mi bence zor.Ben de toplamayı düşündüm ama 2-3 hafta sonraya planlıyordum.Bu şekilde yapmak da mantıklı geldi şimdi ama beklesem mi benim sisteme bu kart fazla mı kaçar acaba? Ya da tekrar girer mi indirme.