Neler Yeni

Çözüldü✓ MSI B550M pro vdh wifi 1.000 TL!

aynı modelin 2bin lira olan versiyonları da var. çok fark var mı aralarında ve bu anakart iyi bir kart mı yoksa giriş seviyesi mi sayılır b450m s2h gibi ? yani ileride üst düzey bir kasa alsam iş görür mü

aynı modelin 2bin lira olan versiyonları da var. çok fark var mı aralarında ve bu anakart iyi bir kart mı yoksa giriş seviyesi mi sayılır b450m s2h gibi ? yani ileride üst düzey bir kasa alsam iş görür mü
B450M S2H giriş seviyesi değil ki? iyi B450 serisi anakartlardan.
Bu kartta B550 A PRO gibi üst düzey olmasada yine iyi bir anakart. ben beğeniyorum.

Ne yapacağına bağlı is görüp görmemesi aslında.
Bilgisayarı oc ile yerden yere vurmayacaksan bence gayet yeterli bi anakart. Bide ses kartı farkı var eğer yüksek kaliteli ses sistemi, kulaklık kullanmiyorsan arasındaki ses kartı problem yaratmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni hesap açıp 40 lira daha indirim aldım tertemiz

Bu kartın 1.3K TL olduğu zamanlarda bile F/P kalıyor bu anakart, 1000 TL'ye kaliteli bir B550 anakart arıyorsanız gözünüz kapalı alın. Tam goat olmuş bu paraya.

Stokta 19 adet kalmış...

Geri