Neler Yeni

Çözüldü✓ Msi b650 gaming plus wifi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alihan

Satriani

80+ Silver

7,8 k bütçem var ddr5 anakart için sizce alınır mı? üzerine koyacağım işlemci ekran kartı daha belli değil
Eğer bunu alacaksan, burada daha ucuz.

Yarın Gaming gecesi var onu takip edip daha başka model de daha uygun fiyata yakalayabilirsin.
Colorful anakart muhabbetine hiç girmeyeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alihan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer bunu alacaksan, burada daha ucuz.

Yarın Gaming gecesi var onu takip edip daha başka model de daha uygun fiyata yakalayabilirsin.
Colorful anakart muhabbetine hiç girmeyeceğim.
gaming gecesini takip edicem ama maddi nedense dolayı kartı 3,4 gün sonra almaz zorundayım yarınki fırsatı yakalayamam alınabilecek bir kart değilmi
(colorful) nedir bilmiyorum pek anlamıyorum

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Doğukan Barut

7,8 k bütçem var ddr5 anakart için sizce alınır mı? üzerine koyacağım işlemci ekran kartı daha belli değil
bende msı pro s wifi var ürün kalitesi de gayet sağlam gen5 anakart seçme çünkü gen5 m2 ler acayip pahalı

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
baba merhaba

gaming gecesinde bu anakart 6.5k düşmüştü maximumla 6k geliyordu şubat 28 de dediğim belki yine gelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alihan
bende msı pro s wifi var ürün kalitesi de gayet sağlam gen5 anakart seçme çünkü gen5 m2 ler acayip pahalı
elimde Kingston 1tb gen4 M2 SSD var bu anakartla uyuşmamazlık yaparmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

gaming gecesinde bu anakart 6.5k düşmüştü maximumla 6k geliyordu şubat 28 de dediğim belki yine gelir
anladım beklemedeyim eğer alınır denilirse alıcam kullanıcam

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Doğukan Barut
elimde Kingston 1tb gen4 M2 SSD var bu anakartla uyuşmamazlık yaparmı

anladım beklemedeyim eğer alınır denilirse alıcam kullanıcam
yapmaz brom alacağın model zaten gen4 destekli sıkıntı olmaz

Satriani

80+ Silver
gaming gecesini takip edicem ama maddi nedense dolayı kartı 3,4 gün sonra almaz zorundayım yarınki fırsatı yakalayamam alınabilecek bir kart değilmi
(colorful) nedir bilmiyorum pek anlamıyorum
Bütçene göre alabilirsin tabii ki, ben gaming gecesinde daha uyguna denk gelebilir diye söyledim.
Eğer 200TL gibi bir artış yapabilirsen bu model 15Faz, daha mantıklı olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alihan
Bütçene göre alabilirsin tabii ki, ben gaming gecesinde daha uyguna denk gelebilir diye söyledim.
Eğer 200TL gibi bir artış yapabilirsen bu model 15Faz, daha mantıklı olur.

artış yapabilirim sorun yok anlamadığım için soruyorum beyaz olan anakart sanki daha doluymuş gibi gözüküyor görüntü olarak ama bu daha iyiyse alabilirim

yapmaz brom alacağın model zaten gen4 destekli sıkıntı olmaz anladım teşekkürler 2 anakarttan biri olacak sorun büyük sorun olmaz herhalde

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
ahmet
Konu sahibini attığı linktekini beyaz sistem için alsak güçlü işlemciler ile kullanılabilir mi yoksa yetersiz mi kalır

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Doğukan Barut
artış yapabilirim sorun yok anlamadığım için soruyorum beyaz olan anakart sanki daha doluymuş gibi gözüküyor görüntü olarak ama bu daha iyiyse alabilirim
bende bu attığın var vatantan indirimden almıştım 6650 tl ye geldi daha ben kurmadım sistemiş kutusunda duruyor dolu dolu bir şey bu, sistemini beyaz dizmiyorsan şiddetle bunu tavsiye ederim. vatandan gece indiriminde şuan 7200 tl olması lazım bi bakman lazım

Konu sahibini attığı linktekini beyaz sistem için alsak güçlü işlemciler ile kullanılabilir mi yoksa yetersiz mi kalır
atx olanı tercih et knkm bir ttık daha pahalı ama daha dolu dolu

bu matx, atx kartlar daha iyidir ferahlık açısından

Satriani

80+ Silver
Evet attığım kart daha iyi diğeri m-ATX küçük bir anakart aynı zamanda ve 13Faz, attığım 15Faz daha iyi bir kart.
Ben bu ve Tomahawk arasında kalmıştım, öyle söyliyim. İkinci seçeneğim buydu yani, 200TL daha koy onu al.

B850 anakart istiyorsan da bütçene uygun bu da olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,977
Üyeler
172,450
Son üye
ezelustam
Top Bottom