Neler Yeni

MSI B650M Gaming plus 7500f için fazla mı ?

Forever897

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ramazan Türk
Arkadaşlar beyaz sistem kurmak için anakart olarak bu modeli seçtim. İşlemci olarak da 7500f ekran kartı da rx 7700xt düşünüyorum parçaladarda bir problem yaratır mı veya anakart üst düzey mi oldu

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Burhan Bey
MSI'nın Gaming Plus serisi, orta segment oluyor, üst düzey filan değil yani. Tabi hazır sistemlerde anakart diye çer çöp iteledikleri için biraz da anlayabiliyorum sizi.

Anakartı iyi seçmek (iyiden kastım orta ve biraz üzeri segment), her zaman faydalı olur. Yalnız mümkün olduğunca tam boy (ATX) anakart almaya özen gösterin. İlerde yükseltme veya daha fazla bileşen takmak istediğinizde önemini anlarsınız.

Philosophies

80+ Bronze
B650M Gaming Plus, 7500f işlemci için uygun bir anakart. Giriş seviyesindeki modellere göre daha fazla özellik ve çok daha iyi VRM soğutması barındırıyor.

Nezha

80+ Bronze
Tam beyaz yapacaksanız bence aradaki farka değer bu kartı almanız:

iki kart arasında 900 lira fark var sadece. Beyaz olan tüm komponentler yerleştirildiğinde ortadaki siyahlık da görünmeyecek. Pasif soğutucuları daha iyi.

Forever897

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ramazan Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

iki kart arasında 900 lira fark var sadece. Beyaz olan tüm komponentler yerleştirildiğinde ortadaki siyahlık da görünmeyecek. Pasif soğutucuları daha iyi.
Acaba indirime girer mi tekrar 7k ya kadar dusmus

Forever897

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ramazan Türk
Bilmiyorum ama ben sistem toplasam ve düşünecek son şey anakart kalsa 500 lira için riske atmazdım indirim beklemezdim yani.
hocam sizden ricam ram önerir misiniz

Nezha

80+ Bronze
hocam sizden ricam ram önerir misiniz
hocam tam beyaz değil de rami gri seçerseniz patriot viper venom cl30 6000mhz alabilirsiniz. Diğer türlü 2x16 beyaz ramler 5500 civarından başlıyor. Patriot dediğim de bu:

Forever897

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ramazan Türk

Bu anakart üzerinde fanları kontrol edebileceğimiz bir yer mevcut mu

Nezha

80+ Bronze
Bu anakart üzerinde fanları kontrol edebileceğimiz bir yer mevcut mu
3 adet fan header girişi var ama fan kontrol derken kasadaki herhangi bir tuşa fan ayarlama gibi bir şeyden bahsediyorsanız öyle bir şey yok anakartta bildiğim kadarıyla.

Forever897

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ramazan Türk
3 adet fan header girişi var ama fan kontrol derken kasadaki herhangi bir tuşa fan ayarlama gibi bir şeyden bahsediyorsanız öyle bir şey yok anakartta bildiğim kadarıyla.
mesela asus anakartlarda aura sync özelliği var ya yani Eğer ki ram, işlemci soğutucu, kasa fanları gibi rgb olan bileşenler senkron şekilde çalışabiliyor ya ondan bahsediyorum

Forever897

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ramazan Türk
asuslardaki aura synch, msi'da mysthic light olarak geçiyor. Aynı özellik yani var.
dakika 7den itibaren bakabilirsiniz.
Hocam kusura bakmayın sizi de yoruyorum ama böyle bir anakart için sizce nasıl bir kasa kullanılmalı

Top Bottom