Neler Yeni

MSI X670E Gaming Plus WiFi anakart ile 7600x uyumlu mu?

asko56

80+ Silver
ekran kartı hariç parçaları alın ekran kartını çıktıgı gün lasnman fiyattan çekersiniz üstüne tek siteden degil akakçeyi araştırarak tek tek siteleri araştırarak alın çok rahat 2-3k kar edersiniz

Captain Barbossa

80+ Bronze
Parçaları tek tek toplayın bazıları bazı yerlerde daha uygun olur oranın stoğuna da mahkum kalmazsınız. Veya bütçe var belliki, yeni çıkacak 5000 /9000 serisi kartları bekleyin.

4070 ti superli sisteme 95 k lar olmaz bnce, istediği kadar beyaz olsun. Ya farklı yerlere bakın firma olarak ya da bekleyin tavsiyem.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Bu bütçelere akvaryum kasa yapsan daha iyi değil mi kral ?

bugragm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Buğra GÜMÜŞ
Parçaları teker teker toplamayı düşündüm ancak fiyatları üç aşağı beş yukarı aynı 2000 3000 TL aşağı oluyor benden tek bir yerde toplattırayım demiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parçaları tek tek toplayın bazıları bazı yerlerde daha uygun olur oranın stoğuna da mahkum kalmazsınız. Veya bütçe var belliki, yeni çıkacak 5000 /9000 serisi kartları bekleyin.

4070 ti superli sisteme 95 k lar olmaz bnce, istediği kadar beyaz olsun. Ya farklı yerlere bakın firma olarak ya da bekleyin
5070 ti sizce ne kadar olur

5000 serisi ekran kartını kullanırsan daha çok maliyetli olmaz mı ya da 5000 serisi çıkınca 4070 ekran kartları indirime girmez mi

Captain Barbossa

80+ Bronze
Parçaları teker teker toplamayı düşündüm ancak fiyatları üç aşağı beş yukarı aynı 2000 3000 TL aşağı oluyor benden tek bir yerde toplattırayım demiştim

5070 ti sizce ne kadar olur

5000 serisi ekran kartını kullanırsan daha çok maliyetli olmaz mı ya da 5000 serisi çıkınca 4070 ekran kartları indirime girmez mi
Anladım tek tek toplama konusunu işte tek bir yer oldumu da onun stoğuna fiyatına göre oluyor diye dedim. Fiyatları geçenlerde nvida paylaşmıştı ama onun kiler öneri fiyatı, bizde o fiyatlar olmaz onlar çıplak fiyat vergi, kar payı gibi şeyler eklenmeden olan fiyat. 45/50 k nın altında olacağını sanmam 5070 ti nin ama bnmki tahmin tabi.

Genelde yeni seri çıknca eski seri düşmesi gerekir o da bizde çok işlemiyor ya stokta bulunmuyor eski seri yada fiyatı şişikte kalıyor.

İster bekleyin ister dilediğiniz yerden toplayın son karar sizin, alma kararınıza karışmak istemem. Beklense de tabi yeni seri yüksek kartlarla toplanan sistem bugünden daha ucuza da gelmez oda gerçek. Yeni çipset kart alırım deniyorsa beklenmeli o zaman.

bugragm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Buğra GÜMÜŞ
Anladım tek tek toplama konusunu işte tek bir yer oldumu da onun stoğuna fiyatına göre oluyor diye dedim. Fiyatları geçenlerde nvida paylaşmıştı ama onun kiler öneri fiyatı, bizde o fiyatlar olmaz onlar çıplak fiyat vergi, kar payı gibi şeyler eklenmeden olan fiyat. 45/50 k nın altında olacağını sanmam 5070 ti nin ama bnmki tahmin tabi.

Genelde yeni seri çıknca eski seri düşmesi gerekir o da bizde çok işlemiyor ya stokta bulunmuyor eski seri yada fiyatı şişikte kalıyor.

İster bekleyin ister dilediğiniz yerden toplayın son karar sizin, alma kararınıza karışmak istemem. Beklense de tabi yeni seri yüksek kartlarla toplanan sistem bugünden daha ucuza da gelmez oda gerçek. Yeni çipset kart alırım deniyorsa beklenmeli o zaman.
Hocam maliyet çok artacak işte ben de 80.000 TL ve üstünü çıkamam 80.000 TL 4080 süper alayım dedim evet var ancak 16 GB ram 500 GB hafızası var diğer ekipmanları da kötü en iyisi derim 4070 ti süper 7600x sıvı soğutmalı bir sistem toplamak istedim dediğiniz gibi ayrı ayrı alıp toplanabilir çoğunlukla sistemin rengi beyaz ana kartı ekran kartı vs onları siyah olabilir full beyaz sistem toplamak gerçekten çok maliyetli şubat ayinin beşine kadar bekleyeceğim

Top Bottom