Neler Yeni

Öneri MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi vs MSI MPG B650 Gaming Plus Wi-Fi

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Merhaba. Öncelikle yeni sistem topluyorum bu iki anakart arasında kaldım. Elimdeki işlemci Ryzen 5 7600 RTX 4070 ile kullanacağım lakin benim tercihim m serisinden yana olacaktı ama mini ATX olunca bir duraksadım. Size sorayım dedim herhangi bir fark var mı diye. Varsa diğer diğer seçeneğe bakacağım ayrıca ASUS TUF seriside var. Onlar nasıl cevaplarınızı bekliyorum.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar bir yardımcı olursanız çok sevinirim.

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Merhaba. Öncelikle yeni sistem topluyorum bu iki anakart arasında kaldım. Elimdeki işlemci Ryzen 5 7600 RTX 4070 ile kullanacağım lakin benim tercihim m serisinden yana olacaktı ama mini ATX olunca bir duraksadım. Size sorayım dedim herhangi bir fark var mı diye. Varsa diğer diğer seçeneğe bakacağım ayrıca ASUS TUF seriside var. Onlar nasıl cevaplarınızı bekliyorum.
B650 Gaming Plus Wifi kullanıyorum. ATX bir anakart. Özellikleri ve soğutma blokları güzel. 2 tane SSD yuvası var Gen 4 destekli. B650 serisinde güzel bir anakart

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ATX kasa kullanacaksan MATX anakartlardan mümkünse uzak dur, genelde birçok yönden kırpılmış oluyorlar.
Tamamdır vazgeçtim o anakarttan peki msi nasıl ayrıca asus tuf b650 wifi mi bakayım yoksa msi alıp geçeyim mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

B650 Gaming Plus Wifi kullanıyorum. ATX bir anakart. Özellikleri ve soğutma blokları güzel. 2 tane SSD yuvası var Gen 4 destekli. B650 serisinde güzel bir anakart
Benim tercihim msi yana olacak lakin asus tuflar nasıl o mu bu mu?

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Tamamdır vazgeçtim o anakarttan peki msi nasıl ayrıca asus tuf b650 wifi mi bakayım yoksa msi alıp geçeyim mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim tercihim msi yana olacak lakin asus tuflar nasıl o mu bu mu?
Anakartta Msi, Monitörde Asus u tercih ettim. Özellik olarak hangisi iyiyse onu tercih et.
Ben Msi ı hem wifi 6e hem bluetooth 5.3 var hem de Msi olduğu için satın aldım.

ThE LoSt

80+ Gold
ATX ve mATX dışında öyle aman aman farkları yok atx bir kasaya sahipsen gaming plus modeli öneririm fakat bu kart dışında kart bakıyorsan her ikisinden de bir kaç gömlek yukarıda olan alttaki modeli edinmenizi öneririm.

Top Bottom