Merhaba bu bilgisayar için samsung değil deEn güvenebileceğiniz site zaten hepsiburada rami ben normalde asus tuf için almıştım n11 den 720 liraya linki aşağıya koydum
(orijinal ve sıfır o konuda şüphen olmasın) fakat asus tuf arıza çıkardığı için iade ettim bi baktım msı da aynı ramden kullanıyor direk taktım ona
Samsung 8 GB 1Rx16 PC5-4800B-SC0 M425R1GB4BB0 Fiyatları ve Özellikleri
Samsung 8 GB 1Rx16 PC5-4800B-SC0 M425R1GB4BB0 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
bir sıkıntı olmaz fakat ben olsam samsung alırdım yine ama siz bilirsiniz alabilirsiniz özellikleri aynı zatenMerhaba bu bilgisayar için samsung değil de
Crucial 8gb Ddr5 4800 Sodımm CL40 (16GBIT) CT8G48C40S5 Notebook Ram Bellek
https://www.hepsiburada.com/crucial...magaza=GarajOnline&url_src=ios-product-detail bu modeli tercih edersek bir sorun yaşar mıyım hepsiburadadan almak istiyorum samsungun yorumları çok güvenilir olmadığı yönünde yardımcı olursan sevinirim
Merhaba kusura bakmayın tekrardan yazıyorum bilgisayar dün elime ulaştı win11 yükleyip driverları yüklemeye çalışıyorum. yeniden başlat dediğimde açılış ekranında kalıyor ilerlemiyor. Acaba nasıl yaptığın hakkında yardımcı olabilir misin. ulaşabilmem için instagram adresini verebilir misin acababir sıkıntı olmaz fakat ben olsam samsung alırdım yine ama siz bilirsiniz alabilirsiniz özellikleri aynı zaten
hocam bende de aynı şey oldu windows kurtarma modunu açıp bilgisayarı normal sıfırlayınca düzeldi insta: ysbugraa burdan yazabilirsiniz bir sorun olursaMerhaba kusura bakmayın tekrardan yazıyorum bilgisayar dün elime ulaştı win11 yükleyip driverları yüklemeye çalışıyorum. yeniden başlat dediğimde açılış ekranında kalıyor ilerlemiyor. Acaba nasıl yaptığın hakkında yardımcı olabilir misin. ulaşabilmem için instagram adresini verebilir misin acaba
Hocam kusura bakmayın konuyu hortlattım. Bu laptopu almayı planlıyorum. memnun musunuz birde bu mavi ekran verme durumu nedir?hocam bende de aynı şey oldu windows kurtarma modunu açıp bilgisayarı normal sıfırlayınca düzeldi insta: ysbugraa burdan yazabilirsiniz bir sorun olursa
bunun yerineHocam kusura bakmayın konuyu hortlattım. Bu laptopu almayı planlıyorum. memnun musunuz birde bu mavi ekran verme durumu nedir?
Teşekkürler
Hocam geçenlerde bendede durduk yere mavi ekran verdi ve 5-10 dk açılmadı (masaüstü) sanırım windowstan kaynaklı sorunhocam bende de aynı şey oldu windows kurtarma modunu açıp bilgisayarı normal sıfırlayınca düzeldi insta: ysbugraa burdan yazabilirsiniz bir sorun olursa