Yardım MSI Corefrozr AA13 Kutudan AM5 Aparat Çıkmadı

Reaksiyon skoru
52
Arkadaşlar bu soğutucunun konusunu gördüm güzel geldi aldım fakat açtığımda sadece lga1700 aparatı vardı normalde böyle midir yoksa benimkimi hatalı internetten baktığımda Am5 uyumlu gösteriyordu

Sana gelen kutu içeriğini tahmin mi edelim yoksa fotoğraf, video paylaşmayı düşünüyor musun? Bir de bu soğutucunun incelemelerine bakarak onlarda hangi kutu içerikleri mevcut bir kıyaslama seçeneğin vardı ama neyse.

Sana gelen kutu içeriğini tahmin mi edelim yoksa fotoğraf, video paylaşmayı düşünüyor musun? Bir de bu soğutucunun incelemelerine bakarak onlarda hangi kutu içerikleri mevcut bir kıyaslama seçeneğin vardı ama neyse.
Hocam bunlar çıktı birde adam akıllı incelemesi yoktu.Sol üstteki aparat LGA1700

Ekler

• 1000031823.webp
    1000031823.webp
    741 KB · Hit: 5
Hocam bunlar çıktı birde adam akıllı incelemesi yoktu.Sol üstteki aparat LGA1700

Üzerinde takılı olan Intel için, sol üstte dediğiniz aparat Intel aparatın vidalarını sabitlemek için anakartın arkasına takılıyor. Siz bu üzerinde ki kiti çıkartıp AM5 olanı takın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesaja iliştirdiğim ikinci fotoğraf Intel 1700 soket için, üçüncü fotoğraf ise AM5 için.

Ekler

• Screenshot_13.webp
    Screenshot_13.webp
    36.1 KB · Hit: 3
  • Screenshot_12.webp
    Screenshot_12.webp
    140.3 KB · Hit: 0
  • Screenshot_14.webp
    Screenshot_14.webp
    66.1 KB · Hit: 0
Son düzenleme:
Üzerinde takılı olan Intel için, sol üstte dediğiniz aparat Intel aparatın vidalarını sabitlemek için anakartın arkasına takılıyor. Siz bu üzerinde ki kiti çıkartıp AM5 olanı takın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesaja iliştirdiğim ikinci fotoğraf Intel 1700 soket için, üçüncü fotoğraf ise AM5 için.
Hocam yardımınız için teşekkür ederim hocam

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,678
Üyeler
184,041
Son üye
berattrn1
Geri