Neler Yeni

🔥İndirim MSI CUBI Intel Celeron N4500 4GB 128GB SSD Windows 11 Pro Mini PC 6.895TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Aşko Kuşko
Amerikada falan bu tarz kutu sistemler çok çeşitli olarak var. System76 nın da küp bilgisayarı vardı sanırım. Asıl öyle bir şey lazım. Upgrade için çok kullanışlılar.

Bence 6k ya celeron almak yerine zorlayıp 8-10k ya elli ağızlı laptop alınsa daha çok iş gören sistem olur bence. Bazen sıcak fırsatlara düşüyor.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Sercan SAYİT
Geçen twitter da birisi bu işlemcili bir cihazı alıp her şeyde işlemci kullanımının %100 olduğundan dert yanıyordu, bu kadar para verip bu kadar kötü işlemcili cihazla başınıza bela almayın.

GirayHan

80+ Platinum
Geçen twitter da birisi bu işlemcili bir cihazı alıp her şeyde işlemci kullanımının %100 olduğundan dert yanıyordu, bu kadar para verip bu kadar kötü işlemcili cihazla başınıza bela almayın.
böyle bir bilgisayar zaten linux harici bir sistemde kullanılmaz hocam (win xx ) . bu minilerin iyileri de 30 40 binden başlıyor.
ben linux'u öğrenirim orda alanıma uygun işlerle uğraşırımcıların kompakt bir bilgisayarı bu yada yedekte bir pc lazım x uygulamam 7/24 çalışsın diyenlerin. yoksa ev kullanıcısının pek gidip tercih edeceğini bende sanmıyorum.

Emsal

80+ Silver
böyle bir bilgisayar zaten linux harici bir sistemde kullanılmaz hocam (win xx ) . bu minilerin iyileri de 30 40 binden başlıyor.
ben linux'u öğrenirim orda alanıma uygun işlerle uğraşırımcıların kompakt bir bilgisayarı bu yada yedekte bir pc lazım x uygulamam 7/24 çalışsın diyenlerin. yoksa ev kullanıcısının pek gidip tercih edeceğini bende sanmıyorum.
Vay arkadaş işi bilen olunca 6000 lik bilgisayarı bile allayıp pullayıp gündem yapıyor :) bizim oyun bilgisayarı fırsat konuları bile 2 dk da 3.sayfa ya düşüyor 😋

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Oğuzhan Dinçer
Bu tarz şeyler düşünüyorsanız sarı sitede 1500 TL ye çok rahat bulabilirsiniz. Eskidir ama bunun yaptığı her şeyi yapar.

memo6155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
mehmet soytürk
Celeron işlemciye windows 11 pro ağır gelir. Eğer cidden bütçe yoksa alınabilir. Sadece minik işler için kullanılcaksa bence linux mint ile güzel işler çıkartabilir.
Böyle pcleri zaten bütçesi olmayan almaz herhalde. Amacı çok daha farklı bence normal bir pc gözüyle bakmamak lazım

• Beğen
Reaksiyonlar: java

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Ömür AYCIL
15 Yıllık okuldaki eski lenovo thinkpadleri ve hp elitebookları linux mint ile canlandırdığımdan beri az çok her düşük seviye bilgisayara linux kuruyorum. Windows'tan daha hafif olduğu bariz.
Core2duo t9600 işlemcili 4gb ram ve ssd ye sahip eski notebook um var win 7 yüklü hala aktif kullanıyorum arada ama yavaştan kasmalara başladı linux yuklemelimiyim ve hangi sürümünü önerirsin

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Projeksiyon için aslında güzel alet günlük netflix youtube ve internette film dizi izlemek için.

Top Bottom